![]() |
|
| |||
| |||
| Γεια σου, Είμαι εκτελεί τα Windows XP (Service Pack άγνωστο) μου laptop Packard Bell. Μόλις μεταφορτωθεί κάρτα ήχου οδηγοί από την Packard Bell ιστοσελίδα διότι δεν εγκαθίσταται όταν επανεγκατάσταση των Windows XP, αλλά έχω το ακόλουθο σφάλμα: "Αυτό το πρόγραμμα απαιτεί το Windows NT έκδοση 5.01.2600 ή νεότερη έκδοση" Τι είναι όλα αυτά; Εις υγεία. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Μάντεψε κάνατε λήψη λάθος αυτά, να μου δώσετε κάποιες λεπτομέρειες σχετικά με τα προγράμματα οδήγησης που χρειάζεστε και θα ρίξω μια ματιά γύρω σας
www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() Το σύστημά μου: Ορισμένες άλλες εραστής!
|
|
| |||
| |||
| Ι δεν θα μπορούσε να έχει, έβαλα μου αύξοντα αριθμό της Packard Bell σε λειτουργία αναζήτησης φορητό υπολογιστή και μου ήρθε με την downloads. Θα κατεβάσει τους οδηγούς από εκεί. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ελέγξτε αν έχετε εγκαταστήσει το SP2 πρώτα M8 Κάντε κλικ στο κουμπί Start, control panel, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο σύστημα και υπό τη γενική καρτέλα διαβάσει το "σύστημα" τελευταία γραμμή θα πρέπει να πω ό, τι και αν έχετε οποιαδήποτε sp
Αν οι κατασκευαστές κτιρίων χτισμένη τον τρόπο προγραμματιστές έγραψε προγράμματα, τότε ο πρώτος δρυοκολάπτης που ήρθαν μαζί θα καταστρέψει τον πολιτισμό. Ένας υπολογιστής μου μόλις νικήσει στο σκάκι Αλλά ήταν για μένα δεν ταιριάζουν στο kick boxing. ![]() Το σύστημά μου: redden137
|