![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bok, Im 'trčanje Windows XP (Service Pack nepoznat) na moj Packard Bell laptop. Ive 'pravedan skinuti zvučne kartice vozača iz Packard Bell website jer oni nisu bili kad sam reinstalled instaliran Windows XP, ali ću dobiti sljedeću pogrešku: "Ovaj program zahtijeva Windows NT verzija 5/01/2600 ili kasnije" Što je ovo sve? Živjeli. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Guess ste preuzeli krivu one, dajte mi neke detalje o vozača trebate i ja ću pogledati oko za vas
www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() My System: Nekih drugih ljubavnika!
|
|
| |||
| |||
| JA mogao 'imati sam staviti moj serijski broj u pretragu Packard Bell funkciju i moj laptop je došao gore sa downloads. Ja skinuti upravljačke programe iz tamo. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Provjerite da li imate instaliran sp2 prvi m8 Kliknite Start, upravljačkoj ploči, a zatim kliknite na sustav i pod općim karticu pročitati "sistem" zadnja linija trebala bi reći, što ako imate bilo kakvih sp
Ako je izgrađen građevinski objekti na putu programera wrote programi, onda je prvi djetlić koji ste dobili zajedno će uništiti civilizacije. A jednom računalu istukoše me na šah Ali, to nije za mene odgovarati na kick boks. ![]() My System: redden137
|
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Moje računalo ne otkriju na pansion zvučna kartica - Pogrełan drivere? | apolutrosi | Zvuk, Speakers & MP3 Playeri | 6 | 30. svibanj 2009 08:31 |
| Formatted PC, ponovo instalira XP, ali sada ne mogu instalirati drivere. | aymanmhmd | Multimedija i kodeci | 1 | 28. svibanj 2009 14:42 |
| Pomoć! Svaki put kad sam Ponovno Boot moram ponovo instalirati Modem Drivers? | chrisagilitydogs | Networking, Modemi & VoIP | 1 | 20. svibanj 2009 11:16 |
| Im Fead Gore sa Onboard Sound. Trebam Good Gaming Sound Card. | cheesepuff | Zvuk, Speakers & MP3 Playeri | 8 | 18. svibnja 2009 12:27 |
| Mogu li instalirati 32 bitni driveri na 64 bitnom OS? | tomthedrummer1992 | Windows Operating Systems | 6 | 16. listopad 2008 13:21 |
| Thread Tools | |
| |