kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Hang, Felszólaltak & MP3 lejátszók

Register

Hangkártya vezetők nem telepíthető

Reply

Téma eszközök
Old Április 1 2008, 15:47
Csoport tagja

Default Hangkártya vezetők nem telepíthető

Szia,
Én Windows XP (Service Pack ismeretlen) én Packard Bell laptop. Most letöltött hangkártya illesztőprogramok a Packard Bell honlapján nem volt telepítve, amikor újra a Windows XP, de én kap a következő hiba:

"Ez a program a Windows NT vagy újabb változat 5/01/2600"

Mi ez az egész?

Egészségére.
Old Április 2 2008, 08:04
Moderátor Csoport

Találja meg a letöltött rossz is, hogy nekem pár adatot a vezetők, akkor és úgy fog körülnézni Önnek

My System: Néhány más lover!

Processzor (ok):
E8500 E0@4.1Ghz (raktáron volt)
Alaplap:
BIOSTAR TPower I45
RAM memória:
4GB OCZ PC2-8500 PLATINA
Grafikus kártya (k):
X1950 Pro
Hangkártya:
Merevlemez (ek):
2
Optikai meghajtó (k):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Case / tápegység:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Hűtés:
Big Typhoon VX
Hálózat / Internet:
Chorus / NTL 20MB
Monitor (ok):
ACER X223W 22 "Widescreen 1680 x 105
Operációs rendszer (ek):
Windows 7 Ultimate 64bit
Old Április 2 2008, 08:11
Csoport tagja

Idézet:
Originally Posted by SocialWarfare View Post
Találja meg a letöltött rossz is, hogy nekem pár adatot a vezetők, akkor és úgy fog körülnézni Önnek
Nem tudtam volna, azt tette a sorszámot a Packard Bell keresés funkciót, és a laptop jött ki a letöltéseket. Letöltöttem a vezetők is.
Old Április 7. 2008, 06:33
Donor Group

Ellenőrizze, hogy telepítve van SP2 első m8
Kattintson a Start, Vezérlőpult, majd kattints a rendszert, és az általános fülön, olvassa el a "rendszer" utolsó sorban meg kell mondani, milyen esetleges sp van

Egy számítógép egyszer verte meg a sakk
De ez nem egyezik meg a kick box.

My System: redden137

Processzor (ok):
AMD Opteron 165 O / C
Alaplap:
ASUS a8n SLI Deluxe
RAM memória:
2GB Corsair xms pc3200 platium
Grafikus kártya (k):
8800gts O / C
Hangkártya:
Creative SoundBlaster 4
Merevlemez (ek):
1x 80 GB 2x 250GB
Optikai meghajtó (k):
1x Sony DVD-RAM meghajtó 1xphillips dv
Case / tápegység:
700W moduler psu
Hűtés:
levegő
Hálózat / Internet:
Monitor (ok):
22in widescreen
Operációs rendszer (ek):
XP Pro
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Saját számítógép nem észleli a fedélzeti hangkártya - Rossz vezetők? apolutrosi Hang, Felszólaltak & MP3 lejátszók 6 30. május 2009 08:31
Formázott számítógépre telepített XP-re, de most nem tudja telepíteni a járművezetők. aymanmhmd Multimédia és kodekek 1 28. május 2009 14:42
Segítség! Minden egyes alkalommal, amikor Re Boot már a Re-install Modem Drivers? chrisagilitydogs Hálózatépítés, Modems & VoIP 1 20. május 2009 11:16
Im Fead fel Onboard Sound. SZÜKSÉGESSÉGE egy jó játék hangkártya. cheesepuff Hang, Felszólaltak & MP3 lejátszók 8 18. május 2009 12:27
Lehet telepíteni 32 bites illesztőprogramok a 64 bites operációs rendszer? tomthedrummer1992 A Windows operációs rendszerek 6 16. október 2008 13:21
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.