![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Szia, Én Windows XP (Service Pack ismeretlen) én Packard Bell laptop. Most letöltött hangkártya illesztőprogramok a Packard Bell honlapján nem volt telepítve, amikor újra a Windows XP, de én kap a következő hiba: "Ez a program a Windows NT vagy újabb változat 5/01/2600" Mi ez az egész? Egészségére. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Találja meg a letöltött rossz is, hogy nekem pár adatot a vezetők, akkor és úgy fog körülnézni Önnek
www.Trade4Free.ie Az igazi veszély az, hogy a számítógép nem fog kezdeni gondolkodni, mint a férfiak, hanem a férfiak kezdődik gondolkodni, mint a számítógépek. Amennyiben erre nincs lehetőség, nem lehet választást! ![]() My System: Néhány más lover!
|
|
| |||
| |||
| Nem tudtam volna, azt tette a sorszámot a Packard Bell keresés funkciót, és a laptop jött ki a letöltéseket. Letöltöttem a vezetők is. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ellenőrizze, hogy telepítve van SP2 első m8 Kattintson a Start, Vezérlőpult, majd kattints a rendszert, és az általános fülön, olvassa el a "rendszer" utolsó sorban meg kell mondani, milyen esetleges sp van
Ha az építők épült épületek módon programozók írta programok, majd az első, hogy a harkály jött volna pusztítani civilizáció. Egy számítógép egyszer verte meg a sakk De ez nem egyezik meg a kick box. ![]() My System: redden137
|
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Saját számítógép nem észleli a fedélzeti hangkártya - Rossz vezetők? | apolutrosi | Hang, Felszólaltak & MP3 lejátszók | 6 | 30. május 2009 08:31 |
| Formázott számítógépre telepített XP-re, de most nem tudja telepíteni a járművezetők. | aymanmhmd | Multimédia és kodekek | 1 | 28. május 2009 14:42 |
| Segítség! Minden egyes alkalommal, amikor Re Boot már a Re-install Modem Drivers? | chrisagilitydogs | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 1 | 20. május 2009 11:16 |
| Im Fead fel Onboard Sound. SZÜKSÉGESSÉGE egy jó játék hangkártya. | cheesepuff | Hang, Felszólaltak & MP3 lejátszók | 8 | 18. május 2009 12:27 |
| Lehet telepíteni 32 bites illesztőprogramok a 64 bites operációs rendszer? | tomthedrummer1992 | A Windows operációs rendszerek | 6 | 16. október 2008 13:21 |
| Téma eszközök | |
| |