![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Labas, Aš Windows XP (Service Pack nežinomas) mano Packard Bell "nešiojamasis kompiuteris. I've just atsisiųsti garso plokštės tvarkykles iš Packard Bell "svetainėje, nes jie nebuvo įdiegta, kai aš iš naujo įdiegti" Windows XP ", tačiau gaunu tokį klaidos pranešimą: "Ši programa reikalauja Windows NT versija 5.01.2600 arba naujesnė" What's this all about? Į sveikatą. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Atspėk atsisiuntėte klaidingą tie, duoti man apie vairuotojų jums reikia ir aš Take A Look Around Jūsų duomenys
www.Trade4Free.ie Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() Mano sistema: Kai kurie kiti lover!
|
|
| |||
| |||
| Aš negalėjau, aš įdėti savo eilės numerį Packard Bell paieškos funkcija ir mano nešiojamas atėjo su kreipimusi. Aš atsisiųsti tvarkykles iš ten. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Patikrinkite, ar įdiegtas SP2 pirmasis M8 Spustelėkite Pradėti, Valdymo skydas, tada spustelėkite sistema ir pagal skirtukas Bendrieji skaityti "sistemą", paskutinę eilutę reikėtų pasakyti, kas būtų, jei bet Sp turite
Jei statybininkai pastatė pastatus, kaip programuotojai rašo programas, tai pirmasis genys, kad atėjo kartu būtų sunaikinti civilizaciją. Kompiuteris kartą mušti mane šachmatai Bet tai buvo ne man rungtynės Kick Boxing. ![]() Mano sistema: redden137
|
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Mano kompiuteris negali aptikti laive garso plokštės - neteisingas vairuotojams? | apolutrosi | Sound, Speakers & MP3 Players | 6 | Gegužė 30, 2009 08:31 |
| Suformatuota kompiuteriu, iš naujo įdiegti XP, bet dabar negaliu įdiegti tvarkykles. | aymanmhmd | Multimedia & Codecs | 1 | Gegužė 28, 2009 14:42 |
| Padėti! Kiekvieną kartą Re Įkėlimo aš iš naujo įdiegti modemo tvarkykles? | chrisagilitydogs | Networking, Modems & VoIP | 1 | Gegužė 20, 2009 11:16 |
| Im Fead Up su Onboard Sound. Reikia geros Gaming Sound Card. | cheesepuff | Sound, Speakers & MP3 Players | 8 | Gegužė 18, 2009 12:27 |
| Ar galite įdiegti 32 bitų tvarkykles 64 bitų OS? | tomthedrummer1992 | Windows "operacinės sistemos | 6 | 16 spalis 2008 13:21 |
| Temos įrankiai | |
| |