![]() |
|
| |||
| |||
| Čau, Es skrienu Windows XP (Service Pack nezināms) par manu Packard Bell klēpjdators. Esmu tikai lejupielādēt skaņas kartes draiverus no Packard Bell mājas lapā, jo tie nav uzstādīti, kad es pārinstalēta, Windows XP, bet man šāda kļūda: "Šī programma ir nepieciešama Windows NT versija 5.01.2600 vai vēlāk" Kas tas ir? Urravas. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Guess jums lejupielādēt nepareizu tiem, sniegt man par vadītāju jums un es prasīs apmēram meklēt sīkāku informāciju
|
| |||
| |||
| Es nevarētu būt, man mans kārtas numurs vērā Packard Bell meklēšanas funkciju, un mans klēpjdators nāca klajā ar lejupielādi. Es lejupielādēt draiveri no turienes. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pārbaudiet, lai redzētu, vai ir instalēta SP2 pirmo m8 Noklikšķiniet uz Sākt, Vadības panelis, tad noklikšķiniet uz sistēmu un saskaņā ar vispārējo tab lasīt "sistēma" pēdējā rindā vajadzētu teikt, ko ja sp esat
Ja celtniekiem būvētas ēkas, kā programmētāji raksta programmas, pēc tam pirmais dzenis, kas nāca kopā iznīcinātu civilizāciju. Dators, kad sita mani šahs Bet tas bija man sakritības pēc kick boxing. ![]() Mana sistēma: redden137
|