![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Nazdar, Já jsem s operačným systémom Windows XP (Service Pack, neznámy) na mojom notebooku Packard Bell. Já si prostě prevzali ovládača zvukovej karty od Packard Bell webové stránky, ktoré neboli nainštalované, keď som preinštalovať Windows XP, ale mám nasledujúcu chybu: "Tento program si vyžaduje systém Windows NT verzia 5.01.2600 alebo novší" Čo je to všetko o? Na zdravie. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hádej ste prevzali tie zlé, tak mi niektoré detaily týkajúce sa vodičov, čo potrebujete a já se podívat kolem pre vás
www.Trade4Free.ie Skutočné riziko nie je v tom, že počítače začnú premýšľať ako muži, ale muži začnú premýšľať ako počítačov. Ak neexistuje žiadna možnosť, nemožno voľba! ![]() Môj systém: Niektoré ďalšie milenku!
|
|
| |||
| |||
| Nemohol som si, dal som moje sériové číslo do Packard Bell vyhľadávacie funkcie a môj notebook prišiel s BitTorrent. I stiahnuté ovládače odtiaľ. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Skontrolujte, či máte nainštalovaný SP2 prvej M8 Kliknite na tlačidlo Štart, Ovládací panel, potom kliknite na systém a na základe všeobecných kartu prečítať "systém", posledný riadok by mala povedať, čo keď máte akékoľvek sp
Ak budovateľov postavené budovy cestu programátorů píše programy, potom prvý datel, ktorý prišiel spolu so zničiť civilizáciu. Počítač raz ma v šachu Ale bola to pre mňa žiadny zápas v kick boxu. ![]() Môj systém: redden137
|
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Môj počítač nedetekuje on-palube zvuková karta - Zlý vodičov? | apolutrosi | Zvuk, Reproduktory & MP3 prehrávače | 6 | 30. máj 2009 08:31 |
| Formátovaný PC, re-XP nainštalované, ale teraz nie je možné inštalovať ovladace. | aymanmhmd | Multimedia & Kodeky | 1 | 28. mája 2009 14:42 |
| Pomoc! Zakaždým, keď som Re Zavádzacia Musím Re-nainštalovať ovládače modemu? | chrisagilitydogs | Siete, Modemy & VoIP | 1 | 20. mája 2009 11:16 |
| Im FEAD sa s Palubný zvuku. POTREBA dobrý herný zvuková karta. | cheesepuff | Zvuk, Reproduktory & MP3 prehrávače | 8 | 18. mája 2009 12:27 |
| Môžete inštaláciu ovládačov 32 bit na 64 bit OS? | tomthedrummer1992 | Operačné systémy Windows | 6 | 16. október 2008 13:21 |
| Thread Tools | |
| |