menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Zvuk, Reproduktory & MP3 prehrávače

Register

Zvuková karta vodiča nebude inštalovať

Reply

Thread Tools
Old 1. apríla 2008, 15:47
Člen Skupina

Default Zvuková karta vodiča nebude inštalovať

Nazdar,
Já jsem s operačným systémom Windows XP (Service Pack, neznámy) na mojom notebooku Packard Bell. Já si prostě prevzali ovládača zvukovej karty od Packard Bell webové stránky, ktoré neboli nainštalované, keď som preinštalovať Windows XP, ale mám nasledujúcu chybu:

"Tento program si vyžaduje systém Windows NT verzia 5.01.2600 alebo novší"

Čo je to všetko o?

Na zdravie.
Old 2. apríla 2008, 08:04
Moderátor skupiny

Hádej ste prevzali tie zlé, tak mi niektoré detaily týkajúce sa vodičov, čo potrebujete a já se podívat kolem pre vás

Môj systém: Niektoré ďalšie milenku!

Processor (s):
E8500 E0@4.1Ghz (zásoby voltů)
Základná doska:
Biostar TPower I45
Pamäť RAM:
4 GB OCZ PC2-8500 Platina
Grafické karty (s):
X1950 Pro
Zvuková karta:
Pevný disk (y):
2
Optická mechanika (s):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Case / PSU:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Chladenie:
Big Typhoon VX
Sieť / Internet:
Chorus / NTL 20MB
Monitor (s):
ACER X223W 22 "širokouhlý 1680 x 105
Operačný systém (y):
Windows 7 Ultimate 64bit
Old 2. apríla 2008, 08:11
Člen Skupina

Citácia:
Pôvodne Poslal SocialWarfare View Post
Hádej ste prevzali tie zlé, tak mi niektoré detaily týkajúce sa vodičov, čo potrebujete a já se podívat kolem pre vás
Nemohol som si, dal som moje sériové číslo do Packard Bell vyhľadávacie funkcie a môj notebook prišiel s BitTorrent. I stiahnuté ovládače odtiaľ.
Old 7. apríla 2008, 06:33
Darcu Skupina

Skontrolujte, či máte nainštalovaný SP2 prvej M8
Kliknite na tlačidlo Štart, Ovládací panel, potom kliknite na systém a na základe všeobecných kartu prečítať "systém", posledný riadok by mala povedať, čo keď máte akékoľvek sp

Počítač raz ma v šachu
Ale bola to pre mňa žiadny zápas v kick boxu.

Môj systém: redden137

Processor (s):
AMD Opteron 165 o / c
Základná doska:
ASUS A8N SLI Deluxe
Pamäť RAM:
2GB Corsair XMS PC3200 platium
Grafické karty (s):
8800gts o / c
Zvuková karta:
Creative SoundBlaster 4
Pevný disk (y):
1x 80 gb 2x 250gigabajt
Optická mechanika (s):
1x sony dvd ram disk 1xphillips dv
Case / PSU:
700w moduler PSU
Chladenie:
vzduchu
Sieť / Internet:
Monitor (s):
22in širokouhlý
Operačný systém (y):
XP Pro
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Môj počítač nedetekuje on-palube zvuková karta - Zlý vodičov? apolutrosi Zvuk, Reproduktory & MP3 prehrávače 6 30. máj 2009 08:31
Formátovaný PC, re-XP nainštalované, ale teraz nie je možné inštalovať ovladace. aymanmhmd Multimedia & Kodeky 1 28. mája 2009 14:42
Pomoc! Zakaždým, keď som Re Zavádzacia Musím Re-nainštalovať ovládače modemu? chrisagilitydogs Siete, Modemy & VoIP 1 20. mája 2009 11:16
Im FEAD sa s Palubný zvuku. POTREBA dobrý herný zvuková karta. cheesepuff Zvuk, Reproduktory & MP3 prehrávače 8 18. mája 2009 12:27
Môžete inštaláciu ovládačov 32 bit na 64 bit OS? tomthedrummer1992 Operačné systémy Windows 6 16. október 2008 13:21
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.