![]() |
|
|||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
|
|
Тхреад Тоолс |
|
|
|||
|
|||
|
Здраво,
Им 'трчање Уиндоуси КСП (Сервице Пацк непознат) на мој Пацкард Белл лаптоп. Иве 'праведан скинути звучне картице возача из Пацкард Белл уебсите јер они нису били кад сам реинсталлед инсталиран Уиндоус КСП, али ћу добити следећу грешку: "Овај програм захтева Уиндоус НТ верзија 5/01/2600 или касније" Шта је ово све? Живели. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Гуесс сте преузели криву оне, дајте ми неке детаље о возача треба и ја ћу погледати око за вас
Стварне опасности није рачунара да ће се почети размишљати као мушкарци, али да ће се људи почети мислити попут рачунара. Где нема опцију, не мозе бити ни избор! ![]() Мы Сыстем: Неких других љубавника!
|
|
|
|||
|
|||
|
ЈА могао 'имати сам ставити мој серијски број у претрагу Пацкард Белл функцију и мој лаптоп је дошао горе са доунлоадс. Ја скинути управљачке програме из тамо.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Проверите да ли имате инсталиран сп2 први м8
Кликните Старт, контролној табли, а затим кликните на систем и под општим картицу прочитати "систем" последња линија требало би рећи, шта ако имате било каквих сп
Ако је изграђен грађевински објекти на путу програмера уроте програми, онда је први дјетлић који сте добили заједно ће уништити цивилизације. А једном рачунару истукоше ме на шах Али, то није за мене одговарати на кицк бокс.
![]() Мы Сыстем: редден137
|