![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт, Я під управлінням Windows XP (Service Pack невідомо) на моєму ноутбуці Packard Bell. Я тільки що завантажили драйверів звукової карти з сайту компанії Packard Bell, оскільки вони не були встановлені, коли я перевстановить Windows XP, але я отримую наступну помилку: "Ця програма вимагає Windows NT версії 5.01.2600 чи пізно" Що все це значить? Ура. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Думаю, ви завантажили неправильним, дайте мені трохи докладніше про драйвери вам потрібно, і я буду Озирніться навколо вас
www.Trade4Free.ie Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() Моя система: Деякі інші коханця!
|
|
| |||
| |||
| Я не можу, я став серійний номер у пошукову функцію Packard Bell і мого ноутбука придумали завантаження. Я завантажив звідти драйвера. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Перевірте, якщо у вас встановлений sp2 перший M8 Натисніть кнопку Пуск, Панель керування, потім клацніть на систему і відповідно до загальних вкладці читати "системи", останній рядок повинна сказати, що якщо такі у вас є Sp
Якщо будівельники побудували будівлю шляху програмісти писали програми, то перше, що прийшло дятел уздовж б знищити цивілізацію. Комп'ютер тільки один раз бити мене в шахи Але це був не рівня мені удар бокс. ![]() Моя система: redden137
|
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Мій комп'ютер не може знайти на борту звукова карта - Wrong драйверів? | apolutrosi | Звук, Виступаючі & MP3-плеєри | 6 | 30 травня 2009 08:31 |
| Форматування комп'ютера, перевстановити XP, але тепер не можу встановити драйвери. | aymanmhmd | Мультимедіа & кодеки | 1 | 28 травня 2009 14:42 |
| Допомога! Кожна пора я знову Boot я повинен перевстановити драйвери модему? | chrisagilitydogs | Мережа, Модеми & VoIP | 1 | 20 травня 2009 11:16 |
| Im ФЕАД з вбудованої звукової. Потрібен хороший Gaming звукової карти. | cheesepuff | Звук, Виступаючі & MP3-плеєри | 8 | 18 травня 2009 12:27 |
| Чи можете ви встановити 32-бітові драйвера на 64-розрядної операційної системи? | tomthedrummer1992 | Операційні системи Windows | 6 | 16 жовтня 2008 13:21 |
| Різьба Інструменти | |
| |