menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače

Register

Problémy s ovladači zvuku

Reply

Thread Nástroje
Old 12.prosince 2008, 23:07
Člen Skupina

Default Problémy s ovladači zvuku

Můj počítač se nepodařilo kvůli viru problém a když jsem ji obnovit zvukové ovladače nefungují ... je neuzná moje reproduktory ... může kdokoli, pomozte mi s tím?
Old 13.prosince 2008, 00:16
Nový člen skupiny

Ahoj Diaz.

Stáhněte si prosím následující utility a plnit pokyny níže.

Systém Spec

1. Stáhnout executable verze programu a uložit do počítače.
2. Otevřete utilitu a uvidíte seznam vašich specifikací systému.
3. Klikněte na Upravit liště a vyberte možnost Kopírovat do schránky Ctrl + C.
4. Tisk Ctrl + W na post specifikace ve vaší příští odpověď.

Prosím poštou požadované informace v co nejkratší době.

- Goku
Old 13.prosince 2008, 01:26
Člen Skupina

Přeinstalujte ovladače?
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Zvukový ovladač není Detected Diane Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače 1 4. června 2009 21:20
Jak mám vědět, který zvuk řidiče i potřebu této desce? kaskade Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače 4 30. květen 2009 07:40
I cant najít ovladače zvukových pete21 Multimedia & Kodeky 17 19. října 2008 13:54
Bez zvuku .. špatný řidič? omidahomi712 Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače 2 5. června 2008 18:27
Prosím pomozte - zvukový ovladač problém jamie2k8 Multimedia & Kodeky 7 29. květen 2008 00:43
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.