![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Můj počítač se nepodařilo kvůli viru problém a když jsem ji obnovit zvukové ovladače nefungují ... je neuzná moje reproduktory ... může kdokoli, pomozte mi s tím? |
|
| |||
| |||
| Ahoj Diaz. Stáhněte si prosím následující utility a plnit pokyny níže. Systém Spec 1. Stáhnout executable verze programu a uložit do počítače. 2. Otevřete utilitu a uvidíte seznam vašich specifikací systému. 3. Klikněte na Upravit liště a vyberte možnost Kopírovat do schránky Ctrl + C. 4. Tisk Ctrl + W na post specifikace ve vaší příští odpověď. Prosím poštou požadované informace v co nejkratší době. ![]() - Goku |
|
| |||
| |||
| Přeinstalujte ovladače? |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Zvukový ovladač není Detected | Diane | Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače | 1 | 4. června 2009 21:20 |
| Jak mám vědět, který zvuk řidiče i potřebu této desce? | kaskade | Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače | 4 | 30. květen 2009 07:40 |
| I cant najít ovladače zvukových | pete21 | Multimedia & Kodeky | 17 | 19. října 2008 13:54 |
| Bez zvuku .. špatný řidič? | omidahomi712 | Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače | 2 | 5. června 2008 18:27 |
| Prosím pomozte - zvukový ovladač problém | jamie2k8 | Multimedia & Kodeky | 7 | 29. květen 2008 00:43 |
| Thread Nástroje | |
| |