![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Mano kompiuteris nepavyko dėl viruso problemą ir po to aš vėl jį garso tvarkykles neveikia ... bus neatpažintas mano garsiakalbius ... Can anyone help me su šiuo? |
|
| |||
| |||
| Sveiki Diaz. Prašome parsisiųsti šiuos naudingumo ir atlikti žemiau instrukcijas. Techninė sistema 1. Parsisiųsti vykdom versija programos ir išsaugokite jį savo kompiuteryje. 2. Atidaryti naudingumo ir pamatysite jūsų sistemos specifikacijų sąrašą. 3. Spauskite Redaguoti įrankių juostoje ir pasirinkite Kopijuoti į mainų sritį Ctrl + C. 4. Spauda Ctrl + V Norėdami paskelbti jūsų Kitas atsakymas specifikacijas. Prašome rašyti reikiamą informaciją kaip įmanoma greičiau. ![]() - Goku |
|
| |||
| |||
| Iš naujo įdiekite tvarkykles? |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Garso tvarkyklės neaptikta | Diane | Sound, Speakers & MP3 Players | 1 | 4 birželis 2009 21:20 |
| Kaip man sužinoti, kokia garso tvarkykles turiu šią plokštę? | Kaskade | Sound, Speakers & MP3 Players | 4 | Gegužė 30, 2009 07:40 |
| I cant find garso tvarkykles | pete21 | Multimedia & Codecs | 17 | 19 spalis 2008 13:54 |
| Nr garsas .. blogas vairuotojas? | omidahomi712 | Sound, Speakers & MP3 Players | 2 | 5 birželis 2008 18:27 |
| Please help - garso tvarkyklės problema | jamie2k8 | Multimedia & Codecs | 7 | Gegužė 29, 2008 00:43 |
| Temos įrankiai | |
| |