![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Моят звука е спрял работа, налице е червен кръст, че стабилното икона. Това се е случило, тъй като ми Windows Update е с код за грешка и казва, че не може да актуализирате Windows, защото от това. Грешката код 80070490. Звукът шофьор имам е Realtek. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Къде е този червен кръст? В Device Manager или в долния десен на вашия екран, за задачите?
| |||
| |||
| Тя ще бъде в системната лента. Опитайте да отидем до PC производителя на уеб сайта и да изтеглите и инсталирате драйверите звук тях.
__________________ Мисля, че съм подпис, затова съществува! Вярвам, че е по-висока е мене като подписа ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Имах същия проблем след като Windows Update с моя лаптоп хардуер, въпреки че каза, че е добре функциониращ.
Всичко, което направих за да оправите проблема е преинсталиране на водача. Мисля, че това, което се случва е, че понякога Windows Update ще инсталирате неправилно драйвери за вашия хардуер. Моята система: Сателит Toshiba A200-28P
|
|
| |||
| |||
| я деинсталирате и се опитайте да инсталирате нов ^ ^ |
|
| |||
| |||
| Как да знам в какво водача да unistall и преинсталиране да направите това |
|
| |||
| |||
| компютърът е AE система 3,2 и 60 твърд диск този Всичко, което знам аз се опитах norten се върна, но искам работа, DONT наистина знам какво да направя, когато отида да звучи, т.е. обемът на контролния панел той казва не звук устройството е инсталирана? Наистина остана не съществува също така и говорители в тава на всички |
|
| |||
| |||
| any1 може да помогне, моля |
|
| |||
| |||
| Цитат:
|
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| HP Pavilian PC - Звук спре работа след възстановяване на системата | Rookssailor | Звук, Тонколони & MP3 Плейъри | 18 | 6 Март 2009 10:25 |
| Bad AGP карта? - Фен спря работа | Jolu | Графика на карти & Монитори | 5 | 18 Feb 2009 14:03 |
| Звук бутони са изведнъж спря работа | GoonerLad | Звук, Тонколони & MP3 Плейъри | 10 | 7 Март 2008 09:18 |
| USB портове спря работа | graemecunn | Общи Хардуер Чат | 5 | 6 януари 2008 16:45 |
| ITunes спря работа | FalconHunter | Мултимедия & Codecs | 10 | 3-та Sep 2007 14:09 |
| Нишка Инструменти | |
| |