![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Můj zvuk přestal pracovat, je červený kříž si zvuk ikonu. To se stalo po mém webu Windows Update je kód chyby, a říká, že nemůže aktualizovat okna kvůli tomu. Kód chyby je 80070490. Zvukový ovladač jsem je Realtek. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kde je ten červený kříž? Ve Správci zařízení, nebo v pravé dolní části obrazovky, na hlavním panelu?
| |||
| |||
| Bude se v systémové liště. Zkuste jít do PC na webových stránkách výrobce a stáhnout zvukové ovladače a nainstalovat je.
__________________ Myslím, že jsem podpisem, proto jsem existují! Věřím, že vyšší je má mě jako podpis ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Měl jsem stejný problém po aktualizaci systému Windows se svým notebookem přestože hardware řekl, že funguje dobře.
| |||
| |||
| odinstalujte ji a zkuste nainstalovat novou ^ ^ |
|
| |||
| |||
| jak u řidiče, aby věděli, co unistall a přeinstalovat to udělat |
|
| |||
| |||
| počítač je ae systém 3,2 a 60 pevný disk to je vše Vím, že jsem se pokusil norten zpět, ale chci pracovat, dont opravdu vědí, co mají dělat, když jdu do zvuku tj. objem v ovládacím panelu je napsáno žádné zvukové zařízení je nainstalován? štukatura opravdu existuje také žádný řečník v zásobníku na všech |
|
| |||
| |||
| any1 může pomoci prosím |
|
| |||
| |||
| Přečtěte si, co pokusu? |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| HP Pavilian PC - Zvukové přestaly fungovat Po obnovení systému | Rookssailor | Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače | 18 | 6. března 2009 10:25 |
| Bad AGP kartu? - Fan přestaly fungovat | Jolu | Graphics Cards & Monitory | 5 | 18 únor 2009 14:03 |
| Zvuk tlačítka mají náhle přestal pracovat | GoonerLad | Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače | 10 | 7. března 2008 09:18 |
| USB porty přestaly fungovat | graemecunn | Obecné Hardware Chat | 5 | 6. ledna 2008 16:45 |
| ITunes přestaly fungovat | FalconHunter | Multimedia & Kodeky | 10 | 3. Září 2007 14:09 |
| Thread Nástroje | |
| |