![]() |
|
| |||
| |||
| My ήχου έχει σταματήσει να λειτουργεί, υπάρχει ένα κόκκινο σταυρό μέσα από το εικονίδιο του ήχου. Αυτό μου έχει συμβεί από το Windows Update έχει έναν κωδικό σφάλματος και λέει ότι δεν μπορεί να ενημερώσετε παράθυρα λόγω αυτού. Ο κωδικός σφάλματος είναι 80070490. Το πρόγραμμα οδήγησης ήχου που έχω είναι Realtek. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Πού είναι αυτό το κόκκινο σταυρό; Στη συσκευή του διαχειριστή ή στην κάτω δεξιά της οθόνης, στη γραμμή εργασιών;
| |||
| |||
| Θα είναι στο δίσκο συστήματος. Δοκιμάστε θα τον υπολογιστή του κατασκευαστή του web site και να λάβετε τον ήχο και την εγκατάσταση τους οδηγούς.
__________________ Νομίζω ότι είμαι μια υπογραφή, ως εκ τούτου, υπάρχει! Πιστεύω ότι έχει υψηλότερη μου ως υπογραφή ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Είχα το ίδιο θέμα μετά από μια ενημερωμένη έκδοση των Windows με το φορητό μου ακόμα και αν το υλικό που είπε ότι είναι λειτουργία μόνο ωραία.
Όλα τα έκανα για να καθορίσει το θέμα ήταν να επανεγκαταστήσετε το πρόγραμμα οδήγησης. Νομίζω ότι αυτό που συμβαίνει είναι ότι μερικές φορές το Windows Update θα εγκαταστήσει το λάθος των οδηγών για το υλικό σας. Το σύστημά μου: Toshiba Satellite A200-28ιζ
|
|
| |||
| |||
| απεγκαταστήσετε και να προσπαθείτε να εγκαταστήσετε μια νέα ^ ^ |
|
| |||
| |||
| πώς και τι οδηγό να επανεγκαταστήσετε unistall και να το κάνουμε αυτό |
|
| |||
| |||
| ο υπολογιστής είναι ae σύστημα 3.2 και 60 σκληρό δίσκο thats Ξέρω ότι όλοι προσπαθήσαμε να επιστρέψουμε norten αλλά θέλουν δουλειά, dont πραγματικά ξέρουν τι να κάνουν όταν πάω να ήχου δηλαδή όγκο σε πίνακα ελέγχου λέει ότι δεν έχει εγκατασταθεί συσκευή ήχου; κολλήσει πραγματικά δεν υπάρχει ομιλητής στο δίσκο σε όλα τα |
|
| |||
| |||
| any1 παρακαλώ να βοηθήσει |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
|
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| HP Pavilian PC - σταμάτησε να λειτουργεί μετά από Sound System Recovery | Rookssailor | Ήχος, Ηχεία & MP3 Players | 18 | 6 Μαρ 2009 10:25 |
| Bad AGP κάρτα; - Fan σταμάτησε να λειτουργεί | Jolu | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 5 | 18 Φεβ 2009 14:03 |
| Ήχος κουμπιά έχουν ξαφνικά σταμάτησε να λειτουργεί | GoonerLad | Ήχος, Ηχεία & MP3 Players | 10 | 7η Μαρ 2008 09:18 |
| USB λιμάνια σταμάτησε να λειτουργεί | graemecunn | Γενική Συζήτηση Hardware | 5 | 6 Jan 2008 16:45 |
| ITunes σταμάτησε να λειτουργεί | FalconHunter | Multimedia & Codecs | 10 | 3ης Σεπτεμβρίου 2007 14:09 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |