![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Moj zvuk je prestao raditi, je crveni križ mislio zvuk ikonu. To se dogodilo jer moj Windows Update je do pogreške kod i kaže da to ne može ažurirati Windows zbog toga. Greška kod je 80.070.490. Zvuk je vozač sam Realtek. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Gdje je taj crveni križ? U Device Manager ili u donjem desnom dijelu zaslona, na traci?
| |||
| |||
| To će biti u programskoj traci. Pokušaj odlaska na PC proizvođača web stranice i preuzeti zvučne drivere i instalirati ih.
__________________ Mislim da sam potpis, zato postoji! Ja vjerujem da ima višu me kao potpis ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Imao sam isti problem nakon Windows ažurirati sa mojim laptop iako je rekao da je hardver funkcioniranje sasvim u redu.
Sve sam učinio kako bi riješili problem je ponovo instalirati upravljački program. Mislim da je u tome što se događa ponekad će instalirati Windows Update pogrešne drivere za vaš hardver. My System: Toshiba Satellite A200-28P
|
|
| |||
| |||
| deinstalirajte ga i pokušajte instalirati novu ^ ^ |
|
| |||
| |||
| kako obaviti u znati što vozač na unistall i reinstalirati to učiniti |
|
| |||
| |||
| je računalo ae sustava 3,2 i 60 hard disk taj sve znam ja pokušao norten vratiti, ali želim raditi, stvarno dont znati što učiniti našto ja otiđite na glasnoću zvuka, odnosno u Control Panel on kaže nema zvuka uređaj je instaliran? stvarno zaglavi postoji i bez zvučnika u ladicu na svim |
|
| |||
| |||
| može any1 pomoć molim |
|
| |||
| |||
| Quote:
|
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| HP Pavilian PC - zaustavljen rad nakon Sound System Recovery | Rookssailor | Zvuk, Speakers & MP3 Playeri | 18 | 6. ožujak 2009 10:25 |
| Bad AGP karticu? - Fan zaustavljen rad | Jolu | Graphics Cards & Monitors | 5 | 18. veljača 2009 14:03 |
| Sound gumbi su iznenada zaustavljen rad | GoonerLad | Zvuk, Speakers & MP3 Playeri | 10 | 7. ožujak 2008 09:18 |
| USB portovi prestao radni | graemecunn | General Hardware Chat | 5 | 6. siječanj 2008 16:45 |
| ITunes prestao radni | FalconHunter | Multimedija i kodeci | 10 | 3. rujna 2007 14:09 |
| Thread Tools | |
| |