![]() |
|
| |||
| |||
| קול שלי הפסיק לעבוד, יש הצלב האדום חשב קולות הסמל. זה קרה לי מאז Windows Update יש קוד שגיאה ואומר שזה לא יכול לעדכן את Windows בגלל זה. קוד השגיאה הוא 80070490. הצליל הוא נהג יש לי Realtek. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| איפה זה הצלב האדום? במנהל ההתקנים או את הימנית התחתונה של המסך, בשורת המשימות?
| |||
| |||
| זה יהיה במערכת מגש. נסה הולכים למחשב באתר האינטרנט של היצרן ולהוריד את קול ולהתקין אותם נהגים.
__________________ אני חושב שאני חתימה, לכן אני קיים! אני מאמין להיות גבוה יותר יש לי חתימה ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| היה לי את אותה בעיה לאחר עדכון של Windows עם הנייד שלי, למרות החומרה אמר שהוא מתפקד בסדר גמור.
| |||
| |||
| הסר אותו ונסה להתקין אחד חדש ^ ^ |
|
| |||
| |||
| איך יודעים איזה נהג U unistall ולהתקין מחדש כדי לעשות את זה |
|
| |||
| |||
| המחשב הוא מערכת AE 3,2 ו 60 כונן קשיח thats כל מה שאני יודע ניסיתי norten אבל רוצה לחזור לעבוד, dont ממש יודע מה לעשות כאשר אני הולכת קולות כלומר נפח בלוח הבקרה זה אומר לא מותקן התקן קול? ממש תקועה שם היא גם לא דובר על מגש כלל |
|
| |||
| |||
| any1 יכול לעזור בבקשה |
|
| |||
| |||
| קרא, האם לנסות? |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| מחשב HP Pavilian - סאונד הפסיקו לעבוד אחרי שחזור מערכת | Rookssailor | סאונד, רמקולים נגני MP3 & | 18 | 6 מרץ 2009 10:25 |
| כרטיס AGP רע? - פאן הפסיק לעבוד | Jolu | כרטיסי מסך & Monitors | 5 | 18 פבר 2009 14:03 |
| פתאום יש סאונד הכפתורים הפסיקו לעבוד | GoonerLad | סאונד, רמקולים נגני MP3 & | 10 | 7 מרץ 2008 09:18 |
| יציאות USB הפסיק לעבוד | graemecunn | כללי חומרה צ 'אט | 5 | 6 ינואר 2008 16:45 |
| ITunes הפסיק לעבוד | FalconHunter | מולטימדיה רכיבי Codec | 10 | 3 ספטמבר 2007 14:09 |
| שרשרת כלים | |
| |