![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Mano garso nustojo veikti, yra Raudonojo Kryžiaus minties garso piktogramą. Taip atsitiko, nes mano windows update turi klaidos kodą ir sako, kad negali atnaujinti "Windows", nes apie tai. Klaidos kodas: 80.070.490. Garso tvarkykles Aš tai Realtek. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kur tai Raudonojo Kryžiaus? Įrenginių tvarkytuvė arba apatiniame dešiniajame ekrano kampe, ant užduočių juostos?
| |||
| |||
| Tai bus sistemos dėkle. Pabandykite nueiti į kompiuterio gamintojo svetainėje ir atsisiųsti garso tvarkykles ir įdiegti jas.
__________________ Manau, kad esu parašas, todėl aš naujas! Manau, didesnė yra jau man, kaip parašas ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aš tuo pačiu klausimu po Windows Update su mano nešiojamas nors aparatūros sakė jis veikė gerai.
Viskas, ką aš padariau išspręsti problemą buvo įdiegti tvarkyklę. Manau, kas atsitinka tai, kad kartais "Windows Update" bus įdiegti neteisingas tvarkykles savo techninę įrangą. Mano sistema: Toshiba Satellite A200-28P
|
|
| |||
| |||
| pašalinkite jį ir bandykite diegti nauja ^ ^ |
|
| |||
| |||
| Kaip ir ką vairuotojas unistall ir iš naujo tai daryti |
|
| |||
| |||
| kompiuteris AE sistemos 3.2 ir 60 kietąjį diską thats all i know Nörten bandė grįžti, bet norite dirbti, dont really know what to do when i go gero, ty apimtis Control Panel ji sako "ne" garso įtaisas yra įdiegtas? tikrai įstrigo taip pat nėra Mainų garsiakalbis visai |
|
| |||
| |||
| gali any1 help please |
|
| |||
| |||
| Citata:
|
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| HP Pavilian PC - Sound nustojo veikti po atkūrimo sistemos | Rookssailor | Sound, Speakers & MP3 Players | 18 | 6 kovas 2009 10:25 |
| Bad AGP kortelę? - Ventiliatorius nustojo veikti | Jolu | Graphics Cards & Monitoriai | 5 | 18 vasaris 2009 14:03 |
| Garso mygtukai staiga nustojo veikti | GoonerLad | Sound, Speakers & MP3 Players | 10 | Kovas 7, 2008 09:18 |
| USB nebetyrinėja | graemecunn | General Hardware Chat | 5 | 6 sausis 2008 16:45 |
| ITunes nustojo veikti | FalconHunter | Multimedia & Codecs | 10 | 3 rugsėjis 2007 14:09 |
| Temos įrankiai | |
| |