![]() |
|
| |||
| |||
| Mana skaņa ir pārtraucis darbu, nav sarkanu krustu doma skaņas ikonas. Tas ir noticis, jo mans windows update ir kļūdas kods un saka to nevar atjaunināt logus, jo no tā. Error kods ir 80.070.490. Sound draiveris man ir Realtek. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kur tas ir Sarkanais Krusts? Ierīču pārvaldniekā vai apakšējā labajā ekrāna, uz uzdevumjoslas?
| |||
| |||
| Tas būs sistēmas ikonu joslā. Mēģiniet dodas uz datora ražotāja mājas lapā un lejupielādēt skaņas draiveri un instalējiet to.
__________________ Es domāju, ka es esmu parakstu, tātad es eksistēju! Es uzskatu, ka lielāku to ir mani kā paraksts ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Man bija pašu jautājumu pēc Windows update ar savu portatīvo datoru kaut aparatūras teicis, ka tas darbojas tikai naudas sodu.
All I did noteikt jautājums bija jāpārinstalē draiveri. Es domāju, kas notiek, ir tas, ka dažreiz Windows Update uzstādīs nepareizu draiveri, lai varētu aparatūru. Mana sistēma: Toshiba Satellite A200-28P
|
|
| |||
| |||
| atinstalēt un mēģināt uzstādīt jaunu ^ ^ |
|
| |||
| |||
| Kā u zināt kādi draiveri unistall un pārinstalēt to darīt |
|
| |||
| |||
| dators ir ae sistēma 3,2 un 60 cieto disku thats all i zinu, es mēģināju norten iet atpakaļ, bet gan vēlas strādāt, dont tiešām zina, ko darīt, ja es dodos uz skaņu, ti apjoma kontroles panelis ir teikts, nav skaņas ierīce ir uzstādīta? tiešām iestrēdzis nav arī runātājam paplātes visu |
|
| |||
| |||
| var any1 palīdzēt, lūdzu |
|
| |||
| |||
| Quote:
|
![]() |
|
| Bookmarks |