![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Moje dźwięk przestał działać, nie jest czerwonym krzyżem myśli dźwięk ikony. To się stało, ponieważ mój Windows Update ma kod błędu i twierdzi, że nie może zaktualizować systemu Windows z powodu tego. Kod błędu: 80070490. Dźwięk kierowca Mam to Realtek. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Gdzie jest ten czerwony krzyż? W Menedżerze urządzeń lub w prawym dolnym rogu ekranu, na pasku zadań?
| |||
| |||
| Będzie w zasobniku systemowym. Spróbuj się do komputera stronie producenta i pobrać sterowniki dźwięku i zainstalować je.
__________________ Myślę, że mam podpis, dlatego też istnieje! Wierzę, że jest wyższy ma mnie jako podpis ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Miałam ten sam problem po aktualizacji systemu Windows z mojego laptopa, nawet jeśli sprzęt powiedział, że funkcjonowanie dobrze.
Wszystkie mi się naprawić problem został ponownie zainstalować sterownik. Myślę, że to, co się dzieje, że czasami Windows Update zainstaluje sterowniki źle dla sprzętu. My System: Toshiba Satellite A200-28p
|
|
| |||
| |||
| spróbuj go odinstalować i zainstalować nową ^ ^ |
|
| |||
| |||
| Jak wiadomo, co u kierowcy unistall i ponowna to zrobić |
|
| |||
| |||
| komputer jest ae systemu 3.2 i 60 dysków twardych thats all I know I Nörten próbował wrócić, ale chcesz pracować, dont wiemy co zrobić, kiedy idę do dźwięku tj. objętość w panelu sterowania mówi dźwięku urządzenie jest zainstalowane? stuck naprawdę nie ma również głośników w zasobniku na wszystkich |
|
| |||
| |||
| any1 może pomóc proszę |
|
| |||
| |||
| Cytat:
|
![]() |
|
| Zakładki |