![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Meu de sunet a oprit de lucru, nu există o cruce roşie ca pictograma sunet. Acest lucru sa întâmplat deoarece Windows Update mea are un cod de eroare şi spune că nu poate actualizare ferestre, din cauza asta. De cod de eroare este de 80070490. Sunetul driver am este Realtek. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| În cazul în care este această cruce rosie? În Manager dispozitive sau din dreapta jos a ecranului, pe bara de activităţi?
| |||
| |||
| El va fi în tavă. Încercaţi să merg la PC producătorului de web site-ul de sunet şi a descărca şi a instala driver-ele.
__________________ Cred că am o semnătură, de aceea am exista! Cred că o mai mare fiind a-mi ca o semnatura ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Am avut aceeaşi problemă după o actualizare pentru Windows cu laptop-ul meu, chiar dacă a spus că a fost hardware funcţionează bine.
Tot ce am făcut pentru a remedia această problemă a fost reinstalaţi driverul. Cred că ceea ce se întâmplă este că, uneori, Windows Update va instala greşit drivere pentru hardware. Sistemul meu: Toshiba Satellite A200-28P
|
|
| |||
| |||
| dezinstalaţi şi încercaţi să instalaţi o nouă ^ ^ |
|
| |||
| |||
| cum a face u stiu ce driver de a reinstala unistall şi pentru a face acest lucru |
|
| |||
| |||
| în care computerul este ae sistem 3.2 si 60 de hard-disk thats toate Ştiu că am încercat norten reveni, dar vreau locul de muncă, dont adevărat ştiu ce să fac atunci când merg să sune adică a volumului de la panoul de control se spune nici un dispozitiv de sunet este instalat? Chiar a ramas acolo este, de asemenea, nici un difuzor în tava de la toate |
|
| |||
| |||
| any1 poate ajuta, vă rugăm să |
|
| |||
| |||
| Citat:
|
![]() |
|
| Marcaje |