![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Môj zvuk prestal pracovať, je červený kríž si zvuk ikonu. To sa stalo po mojom webe Windows Update je kód chyby, a hovorí, že nemôže aktualizovať okna kvôli tomu. Kód chyby je 80070490. Zvukový ovládač jsem je Realtek. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kde je ten červený kríž? V Správcovi zariadení, alebo v pravej dolnej časti obrazovky, na hlavnom paneli?
| |||
| |||
| Bude sa v systémovej lište. Skúste ísť do PC na webových stránkach výrobcu a stiahnuť zvukové ovládače a nainštalovať je.
__________________ Myslím, že som podpisom, preto som existujú! Verím, že vyššie je má ma ako podpis ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mal som rovnaký problém po aktualizácii systému Windows sa svojim notebookem hoci hardware povedal, že funguje dobre.
| |||
| |||
| odinštalujte ju a skúste nainštalovať novú ^ ^ |
|
| |||
| |||
| ako u vodiča, aby vedeli, čo unistall a preinštalovať to urobiť |
|
| |||
| |||
| počítač je ae systém 3,2 a 60 pevný disk to je všetko Viem, že som sa pokúsil NORTEN späť, ale chcem pracovať, dont naozaj vedia, čo majú robiť, keď idem do zvuku tj objem v ovládacom paneli je napísané žiadne zvukové zariadenie je nainštalovaný? štukatura naozaj existuje tiež žiadny rečník v zásobníku na všetkých |
|
| |||
| |||
| any1 môže pomôcť, prosím |
|
| |||
| |||
| Prečítajte si, čo pokuse? |