![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Мој звук је престао да ради, је црвени крст мислио звук икону. То се догодило јер мој Уиндоус Упдате је до грешке код и каже да то не може модернизирати Уиндоуси због тога. Грешка код је 80.070.490. Звук је возач сам Реалтек. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Где је тај црвени крст? У Девице Манагер или у доњем десном делу екрана, на траци?
| |||
| |||
| То ће бити у програмској траци. Покушај одласка на ПЦ произвођача уеб странице и преузети звучне дривер и инсталирате их.
__________________ Мислим да сам потпис, зато постоји! Ја верујем да има вишу ме као потпис ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Имао сам исти проблем након Уиндоуси модернизирати с мој лаптоп иако је рекао да је хардвер функционисање сасвим у реду.
Све сам учинио како би решили проблем је поново инсталирате управљачки програм. Мислим да је у томе што се дешава понекад ће инсталирате Уиндоус Упдате погрешне дривер за ваш хардвер. Мы Сыстем: Тосхиба сателлите А200-28П
|
|
| |||
| |||
| уклоните инсталацију комплета алатки га и покушајте да инсталирате нову ^ ^ |
|
| |||
| |||
| како чинити у кноткле шта возач на унисталл и наново то учинити |
|
| |||
| |||
| је рачунар ае система 3,2 и 60 хард диск тај све знам ја суђен нортен вратити, али желим да раде, стварно донт кноткле шта учинити нашто ја идите на јачину звука, односно у Цонтрол Панел он каже нема звука уређај је инсталиран? стварно заглави постоји и без звучника у фиоке на свим |
|
| |||
| |||
| може аны1 помоћ молим |
|
| |||
| |||
| Куоте:
|