![]() |
|
| |||
| |||
| Benim ses çalışma durdu, bir kırmızı haç ses simgesi sanılıyor. Bu benim Windows Update hata kodu beri bir şey oldu ve bu nedenle Windows Update değil diyor. Hata kodu 80070490 ise. Ben Ses sürücüsü Realtek olduğunu. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bu kırmızı haç nedir? Cihaz yöneticisi veya görev çubuğunda ekranın sağ alt, in?
| |||
| |||
| Bu sistem tepsisi olacaktır. PC üreticisinin web sitesine gidip, ses sürücüleri indirmek ve yüklemek deneyin.
__________________ Ben bir imza pm nedenle ben var sanıyorsun! Daha yüksek olan bir imza olarak yaz inanıyoruz ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ben dizüstü bilgisayar ile bir Windows güncellemeden sonra bile donanım sadece iyi işleyen söyledi aynı sorunu vardı.
Tek sürücüyü yeniden yüklemek de sorunu gidermek için yaptım. Ben ne olduğunu düşünüyorum bazen, Windows Update, donanımınız için yanlış sürücülerini yüklemek olacaktır. Benim Sistemi: Toshiba Satellite A200-28P
|
|
| |||
| |||
| ve yeni bir yüklemeye çalıştığınızda kaldırmak ^ ^ |
|
| |||
| |||
| nasıl U yapmak sürücü ne unistall ve bunu yapmak için yeniden biliyorum |
|
| |||
| |||
| Bilgisayarın tüm i norten denedim geri gitmek ama iş istiyorum biliyor AE sistem 3,2 ve 60 sabit disk şu, gerçekten neyin ne zaman i kontrol panelinde hiçbir ses aygıtı yüklü olduğunu söylüyor, yani ses ses gitmek için bilmiyorduysanız? Gerçekten de tepsinin içinde hoparlör tüm at sıkışmış |
|
| |||
| |||
| olabilir any1 yardım lütfen |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
|
![]() |
|
| Bookmarks |