![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Мій звук перестає працювати, є червоний хрест думки значок звуку. Це сталося після мого вікна оновлення коду помилки і каже, що не може оновити Windows з-за цього. Код помилки 80070490. Звуковий драйвер у мене є, Realtek. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Де це червоний хрест? У диспетчері пристроїв або в правій нижній частині екрана на панелі завдань?
| |||
| |||
| Він буде знаходитися в системному лотку. Спробуйте збирається веб-сайті виробника комп'ютера і завантаження драйверів звукової та встановити їх.
__________________ Я думаю, що я підписи, отже, я існую! Я вважаю, що вища істота мені підпис ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я була така ж проблема після оновлення Windows з моїм ноутбуком навіть апаратні сказала вона функціонує нормально.
Все, що я зробив, щоб виправити це питання перевстановіть драйвер. Я думаю, що відбувається, що іноді Windows Update встановити неправильні драйвера для вашого обладнання. Моя система: Toshiba Satellite A200-28P
|
|
| |||
| |||
| видалите її і спробуйте встановити новий ^ ^ |
|
| |||
| |||
| Як я знаю, що у водія unistall і заново зробити це |
|
| |||
| |||
| Комп'ютер А. Е. Система 3,2 та 60 жорстких дисків Thats Все, що я знаю, що я намагався Nörten повернутися назад, але ви хочете роботу, Dont знаю, що робити, коли я йду на звук тобто обсяг в панель управління він говорить не встановлено звуковий пристрій? насправді застрягли немає і спікера в лоток на всіх |
|
| |||
| |||
| any1 можете допомогти, будь ласка |
|
| |||
| |||
| Цитата:
|
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| HP Pavilian ПК - Sound перестали працювати після відновлення системи | Rookssailor | Звук, Виступаючі & MP3-плеєри | 18 | 6 березня 2009 10:25 |
| Бад AGP-карти? - Вентилятор припинив працювати | Жолу | Графічні карти & Монітори | 5 | 18 лютого 2009 14:03 |
| Sound кнопками раптом перестали працювати | GoonerLad | Звук, Виступаючі & MP3-плеєри | 10 | 7 березня 2008 09:18 |
| USB порти перестали працювати | graemecunn | Генеральний обладнання чат | 5 | 6 січня 2008 16:45 |
| ITunes перестав працювати | FalconHunter | Мультимедіа & кодеки | 10 | 3 вересня 2007 14:09 |
| Різьба Інструменти | |
| |