![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Моят звука е просто спряна играИмам fiddled наоколо с моя звук нещата да не се ползват, както и всичко, което мога да мисля за него се е драйвери или нещо такова, а всичко което знам от моите говорители е, че компютъра ми ги призовава "High Definition Audio устройство" помощ моля? ? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Има ли в доброто шоу до глоба в Device Manager?
| |||
| |||
| да |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Какво може да ви видя на звука контрол? Били ли сте включен в слушалките, вместо?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| проверени са включени по-добре? глупаво, но много често грешка
Температурата вътре в този ябълков пай е над 1000 градуса. Ако се мно-го, A струя от разтопен bramley Apple ще се струя. Може Иди си; да отидем моя. Така или иначе, един от нас е захождането! Моята система: Мина
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Аз ще помогна, но всеки път, когато се опитам нещо, което определя задръжте бутона за изключване на власт!
| |||
| |||
| Добре, че имам работа, аз рестартиран няколко пъти и тя изглежда добре |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Нова настройка на звука и не работи (всички инсталирани драйвери) | shahid | Звук, Тонколони & MP3 Плейъри | 3 | 26 Юни 2009 09:42 |
| HP Desktop - Звук не работи! Помощ! | 02jettamatt | Звук, Тонколони & MP3 Плейъри | 1 | 25 Feb 2009 16:20 |
| Звук спря работа | stubbo | Звук, Тонколони & MP3 Плейъри | 8 | 15 Jan 2009 17:12 |
| Лаптоп звука не работи | DriFT01 | Звук, Тонколони & MP3 Плейъри | 4 | 16-то Dec 2008 13:40 |
| Звук не работи изобщо. | Coolyxxx | Звук, Тонколони & MP3 Плейъри | 4 | 9 февруари 2008 18:53 |
| Нишка Инструменти | |
| |