![]() |
|
| |||
| |||
| My ήχου έχει απλώς σταμάτησε να παίζει, Έχω fiddled γύρω μου με υγιή πράγματα να μην επωφεληθούν, και όλα μπορώ να σκεφτώ είναι να είναι οι οδηγοί ή κάτι τέτοιο, και γνωρίζω όλα τα ηχεία μου είναι ότι ο υπολογιστής μου κλήσεις τους "συσκευή High Definition Audio" βοήθεια παρακαλώ; ; |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Μήπως ο ήχος εμφανίζεται προστίμου στο Device Manager;
| |||
| |||
| ναι |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Τι μπορείτε να δείτε σχετικά με τον ήχο τους ελέγχους; Έχετε συνδεθεί ακουστικά στο αντί;
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ελέγχονται είναι συνδεδεμένο σωστά; ανόητο αλλά πολύ κοινό λάθος
Η θερμοκρασία στο εσωτερικό αυτό η μηλόπιτα είναι πάνω από 1000 βαθμούς. Αν συμπίεση, ένα τζετ λυωμένου Bramley μήλο θα ράντισμα έξω. Μπορούσα να το δρόμο σας? Μπορεί να είναι δικό μου. Είτε έτσι είτε αλλιώς, ένας από εμάς θα είναι κάτω!! Το σύστημά μου: Ορυχείο
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Θα βοηθήσει, αλλά κάθε φορά που προσπαθώ κάτι καθορίζει κρατάτε πατημένο το κουμπί ισχύος off!
| |||
| |||
| ok i got it εργασίας, i επανεκκίνηση μερικές φορές και φαίνεται να πρόστιμο |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Νέα ρύθμιση και ήχου δεν δουλεύει (όλα τα εγκατεστημένα προγράμματα οδήγησης) | Shahid | Ήχος, Ηχεία & MP3 Players | 3 | 26 Ιουν 2009 09:42 |
| HP Desktop - Ήχος Δεν εργασίας! Βοήθεια! | 02jettamatt | Ήχος, Ηχεία & MP3 Players | 1 | 25 Φεβ 2009 16:20 |
| Ήχου έχει σταματήσει να εργάζεται | stubbo | Ήχος, Ηχεία & MP3 Players | 8 | 15 Ιαν 2009 17:12 |
| Laptop ήχου δεν λειτουργεί | DriFT01 | Ήχος, Ηχεία & MP3 Players | 4 | 16 Δεκ. 2008 13:40 |
| Ήχου δεν λειτουργεί καθόλου. | Coolyxxx | Ήχος, Ηχεία & MP3 Players | 4 | 9 Φεβ 2008 18:53 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |