![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Moj zvuk je jednostavno prestao sviratiSam okolo s mojim fiddled zvuka stvari ni na raspolaganju, i sve ja mogu misliti o tome da se vozači ili nešto slično, a svi mi znamo od mojih zvučnika da se moj računalo poziva ih "high definition audio device" pomoć ugoditi? ? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Da li se zvuk prikazati fino u Device Manager?
| |||
| |||
| da |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Šta možete vidjeti na zvuk kontrole? Jeste li priključen slušalice umjesto?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| provjereni su priključeni na struju ispravno? glupo, ali vrlo česte pogreške
Temperatura unutar ovog jabuka pita je preko 1000 stupnjeva. Ako sam ga provući, a mlazom rastopljen bramley jabuka će mlaz vode vanjska strana. Mogao idite; mogao ići mina. Bilo kako bilo, jedan od nas ide dolje! My System: Moj
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ja bih pomoći, ali svaki put sam probati popraviti nešto vi držite tipku power off!
| |||
| |||
| ok ja je dobio Internet rad, JA ponovno pokretanje nekoliko puta, a čini se da fino |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Nova postava i zvuk ne radi (sve drivere instalirati) | shahid | Zvuk, Speakers & MP3 Playeri | 3 | 26. lipnja 2009 09:42 |
| HP Desktop - Zvuk ne radi! Pomoć! | 02jettamatt | Zvuk, Speakers & MP3 Playeri | 1 | 25. veljača 2009 16:20 |
| Zvuk je prestao radni | stubbo | Zvuk, Speakers & MP3 Playeri | 8 | 15 siječanj 2009 17:12 |
| Laptop zvuk ne radi | DriFT01 | Zvuk, Speakers & MP3 Playeri | 4 | 16. prosinac 2008 13:40 |
| Zvuk ne radi uopće. | Coolyxxx | Zvuk, Speakers & MP3 Playeri | 4 | 9. veljača 2008 18:53 |
| Thread Tools | |
| |