![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Saját hang egyszerűen Megállt játszikÉn fiddled körül az én egészséges dolog, hogy nem járt eredménnyel, és minden azt hiszem azt, hogy a sofőrök, vagy valami ilyesmi, és minden tudom én, hogy a felszólalók a számítógépet kéri őket, "High Definition Audio eszköz" segíteni kérem? ? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ea hang megjelenik bírság az Eszközkezelőben?
| |||
| |||
| igen |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mit látsz a megbízható ellenőrzés? Van fejhallgató csatlakoztatva a helyett?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ellenőrizni őket, megfelelően le kell zárni? buta, de nagyon gyakori hiba
A hőmérséklet ebben a almás pite 1000 fok fölött van. Ha férjhez, egy sugárhajtású Olvasztott Bramley alma is spriccel ki. Lehet menni a módon lehet menni az enyém. Akárhogy is, az egyik nekünk mennek! My System: Enyém
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Én segíteni, de minden alkalommal megpróbálok meg amit lenyomva a kikapcsolás gombot!
| |||
| |||
| OK Megvan dolgozik, én restarted párszor, és úgy tűnik, hogy a finom |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Új beállítás és hang nem működik (gépkocsivezető telepített) | Shahid | Hang, Felszólaltak & MP3 lejátszók | 3 | 26. június 2009 09:42 |
| HP Desktop - Hang nem működik! Segítség! | 02jettamatt | Hang, Felszólaltak & MP3 lejátszók | 1 | 25. február 2009 16:20 |
| Hang már nem dolgozik | stubbo | Hang, Felszólaltak & MP3 lejátszók | 8 | 15. január 2009 17:12 |
| Laptop hang nem működik | DriFT01 | Hang, Felszólaltak & MP3 lejátszók | 4 | 16. december 2008 13:40 |
| Hang nem működik egyáltalán. | Coolyxxx | Hang, Felszólaltak & MP3 lejátszók | 4 | 9. február 2008 18:53 |
| Téma eszközök | |
| |