![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Mano garsas tiesiog nustojo žaistiTuriu fiddled aplink su savo garso medžiagą be jokios naudos, ir viską, ką galiu apie jį galvoja yra tai tvarkykles ar kažką panašaus, kad ir aš žinau, visi mano kolonėlės, kad mano kompiuterio vadina juos "High Definition" garso įrenginys "Help please? ? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ar garso rodomi baudos Device Manager?
| |||
| |||
| Taip |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ką jūs galite pamatyti garso kontrolė? Ar turite prijungti ausines ir vietoj?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| patikrinti jų prijungtas teisingai? kvailas, bet labai dažnos klaidos
Viduje šios obuolių pyragas temperatūra yra daugiau kaip 1000 laipsnių. Jei aš išspausti tai, išlydytos Bramley obuolių Jet bus squirt out. Ar eiti savo keliu, gali pereiti minų. Bet kuriuo atveju, vienas iš mūsų yra going down!! Mano sistema: Mano
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Norėčiau padėti, bet kiekvieną kartą, kai bandau nustatyti, kas jums laikykite nuspaudę išjungimo mygtukas power!
| |||
| |||
| OK I got it working, i vėl keletą kartų ir atrodo, kad bauda |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Naujoji sąranka ir garsas neveikia (vairuotojai visas įdiegtas) | Shahid | Sound, Speakers & MP3 Players | 3 | Birželis 26, 2009 09:42 |
| HP Desktop - Garsas neveikia! Padėti! | 02jettamatt | Sound, Speakers & MP3 Players | 1 | 25 vasaris 2009 16:20 |
| Sound nustojo veikti | stubbo | Sound, Speakers & MP3 Players | 8 | 15 sausis 2009 17:12 |
| Laptop garsas neveikia | DriFT01 | Sound, Speakers & MP3 Players | 4 | 16 gruodis 2008 13:40 |
| Garsas neveikia visai. | Coolyxxx | Sound, Speakers & MP3 Players | 4 | 9 vasaris 2008 18:53 |
| Temos įrankiai | |
| |