![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Мій звук просто перестав грати, Я грав на скрипці, в околицях з моєю звуковий матеріал до безрезультатними, і все я можу думати про це істота драйвера або щось подібне, і все що я знаю з моїх виступаючих, що мій комп'ютер називає їх "High Definition Audio Device" допомогти, будь ласка? ? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Лі звук з'являється штраф у Диспетчері пристроїв?
| |||
| |||
| Так |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Що ви можете побачити на звук контролю? Ви підключені навушники замість цього?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| перевірив вони підключені правильно? нерозумно, але дуже поширена помилка
Температура всередині цього яблучного пирога складає більше 1000 градусів. Якщо я притиснути його, струмінь розплавленого Apple Bramley буде Squirt Out. Може Ідіть, може піти моя. У будь-якому випадку, один з нас йде вниз!! Моя система: Мій
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я хотів би допомогти, але кожен раз я намагаюся виправити щось ви утримуєте кнопку відключення харчування!
| |||
| |||
| OK I Got It працювати, я перезавантаження кілька разів і, схоже, штрафом |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Нова установка і звук не працює (всі встановлені драйвери) | Шахід | Звук, Виступаючі & MP3-плеєри | 3 | 26 червня 2009 09:42 |
| HP Desktop - Звук не працює! Допомога! | 02jettamatt | Звук, Виступаючі & MP3-плеєри | 1 | 25 лютого 2009 16:20 |
| Звук перестав працювати | stubbo | Звук, Виступаючі & MP3-плеєри | 8 | 15 січня 2009 17:12 |
| Ноутбук звук не працює | DriFT01 | Звук, Виступаючі & MP3-плеєри | 4 | 16 грудня 2008 13:40 |
| Звук не буде працювати. | Coolyxxx | Звук, Виступаючі & MP3-плеєри | 4 | 9 лютого 2008 18:53 |
| Різьба Інструменти | |
| |