menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače

Register

Zvuk nefunguje vůbec.

Reply

Thread Nástroje
Old 9.února 2008, 16:15
Dárce Skupina

Default Zvuk nefunguje vůbec.

Nazdar,

Když jsem se zase na mém počítači je první věc, já se zase na nějakou hudbu. Ale dnes, hudba nebude z reproduktorů. Zkoušel jsem přeinstalovat všechny ovladače a ověřování mluvčího dráty, ale zvuk stále nefunguje. Ověřil jsem si objem konfiguraci a také jsem se pokusil pomocí jiného přehrávače médií. Snažil jsem se dívat do kina, ale nefungoval. I znovu zvuk dráty na vestavěný sledovat ty, ale to ještě nefunguje.

Každý, kdo má nějaké názory?
Díky.
Old 9.února 2008, 16:40
Banned Skupina

mabye vaše zvuková má smažené zkuste reproduktory, jako na vašem televizoru nebo mp3 přehrávač nebo jiný počítač, abyste zjistili, zda jejich práce, ne-li je zvuková

Můj systém: #

Processor (s):
Intel P4
Základní deska:
ECS 915pla2
Paměť RAM:
1GB
Grafické karty (s):
ATI Radeon x1050
Zvuková karta:
kosočtverečných Xtreme 7.1
Pevný disk (y):
160gigabajt
Optická mechanika (s):
DVD-ROM combo mechaniku DVD + /-RW
Case / PSU:
antech/x-power585
Chlazení:
vzduchu
Síť / Internet:
bezdrátové
Monitor (s):
Philips 109b6 19 "CRT
Operační systém (y):
Windows XP
Old 9.února 2008, 17:57
Dárce Skupina

Ok, jsem se pokusil MP3 přehrávač a zvuk funguje. Znamená to moje zvuková je smažené?
Old 9. února 2008, 18:22
Banned Skupina

ano je to zvukovou kartu budete potřebovat nový
Old 9. února 2008, 18:53
Dárce Skupina

Ok, díky.
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Nové nastavení a zvuk nefunguje (všechny nainstalované ovladače) Shahid Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače 3 26. června 2009 09:42
HP Desktop - Zvuk nefunguje! Nápověda! 02jettamatt Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače 1 25. únor 2009 16:20
Zvukové přestal pracovat stubbo Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače 8 15. leden 2009 17:12
Laptop zvuk nefunguje DriFT01 Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače 4 16. prosince 2008 13:40
Zvuk nefunguje! penguin92 Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače 6 28. února 2008 09:06
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.