![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Nazdar, Když jsem se zase na mém počítači je první věc, já se zase na nějakou hudbu. Ale dnes, hudba nebude z reproduktorů. Zkoušel jsem přeinstalovat všechny ovladače a ověřování mluvčího dráty, ale zvuk stále nefunguje. Ověřil jsem si objem konfiguraci a také jsem se pokusil pomocí jiného přehrávače médií. Snažil jsem se dívat do kina, ale nefungoval. I znovu zvuk dráty na vestavěný sledovat ty, ale to ještě nefunguje. Každý, kdo má nějaké názory? Díky. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| mabye vaše zvuková má smažené zkuste reproduktory, jako na vašem televizoru nebo mp3 přehrávač nebo jiný počítač, abyste zjistili, zda jejich práce, ne-li je zvuková
| |||
| |||
| Ok, jsem se pokusil MP3 přehrávač a zvuk funguje. Znamená to moje zvuková je smažené? |
|
| |||
| |||
| ano je to zvukovou kartu budete potřebovat nový |
|
| |||
| |||
| Ok, díky. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Nové nastavení a zvuk nefunguje (všechny nainstalované ovladače) | Shahid | Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače | 3 | 26. června 2009 09:42 |
| HP Desktop - Zvuk nefunguje! Nápověda! | 02jettamatt | Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače | 1 | 25. únor 2009 16:20 |
| Zvukové přestal pracovat | stubbo | Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače | 8 | 15. leden 2009 17:12 |
| Laptop zvuk nefunguje | DriFT01 | Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače | 4 | 16. prosince 2008 13:40 |
| Zvuk nefunguje! | penguin92 | Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače | 6 | 28. února 2008 09:06 |
| Thread Nástroje | |
| |