![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Szia, Amikor bekapcsolja a számítógépet és az első dolog, amit nem is kapcsolja be valami zenét. De ma, a zene nem jön ki a hangszóróból. Megpróbáltam újratelepíteni a járművezetők és a hangszóró vezetékek ellenőrzése, de a hang még mindig nem működik. Megnéztem a hangerő beállítása, és én is próbáltam meg egy másik médialejátszót. Próbáltam egy film, de ez nem dolgozik. Én újra a hang vezetékek a beépített monitor is, de ez még mindig nem működik. Anyone got any ideas? Köszönöm. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| mabye a hangkártyája van sült próbáld ki a hangszórók, mint a saját TV-n vagy mp3-lejátszó, vagy egy másik számítógépen, hogy kiderüljön, működik, ha nem, hangkártya
| |||
| |||
| Ok, én csak próbáltam egy MP3 lejátszó és megbízható működését. Ez azt jelenti, én hangkártyája sült? |
|
| |||
| |||
| Igen ez a hangkártya lesz szükség egy új |
|
| |||
| |||
| Ok, köszi. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Új beállítás és hang nem működik (gépkocsivezető telepített) | Shahid | Hang, Felszólaltak & MP3 lejátszók | 3 | 26. június 2009 09:42 |
| HP Desktop - Hang nem működik! Segítség! | 02jettamatt | Hang, Felszólaltak & MP3 lejátszók | 1 | 25. február 2009 16:20 |
| Hang már nem dolgozik | stubbo | Hang, Felszólaltak & MP3 lejátszók | 8 | 15. január 2009 17:12 |
| Laptop hang nem működik | DriFT01 | Hang, Felszólaltak & MP3 lejátszók | 4 | 16. december 2008 13:40 |
| Hang nem működik! | penguin92 | Hang, Felszólaltak & MP3 lejátszók | 6 | 28. február 2008 09:06 |
| Téma eszközök | |
| |