![]() |
|
| |||
| |||
| הי, כאשר אני מפעיל את המחשב הדבר הראשון שאני צריך לעשות זה להפעיל קצת מוסיקה. אבל היום, המוזיקה לא יוצא הדוברים. ניסיתי התקנה מחדש של כל מנהלי ההתקנים ובדיקת את דובר חוטי, אבל הצליל עדיין אינה פועלת. בדקתי את עוצמת הקול תצורה ואני גם ניסו להשתמש בנגן מדיה שונים. ניסיתי לצפות בסרט, אבל זה לא עבד. אני reconnected קולות חוטי כדי לנטר את inbuilt אלו, אבל זה עדיין לא עובד. כל אחד יש לך רעיונות? תודה. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| mabye שלך soundcard פריד יש לנסות את הרמקולים שלך כמו טלוויזיה או נגן MP3 או במחשב אחר כדי לראות אם הם לא יפעלו אם הוא soundcard
| |||
| |||
| בסדר, אני פשוט כבר ניסו במהלך MP3 Player ו קול עובד. האם זה אומר שלי היא soundcard מטוגנים? |
|
| |||
| |||
| כן זה את כרטיס הקול תצטרך חדשה |
|
| |||
| |||
| בסדר, תודה. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| Setup חדש ויציב לא עובד (כל מנהלי ההתקנים המותקנים) | shahid | סאונד, רמקולים נגני MP3 & | 3 | 26 יוני 2009 09:42 |
| HP שולחניים - סאונד לא עובד! עזרה! | 02jettamatt | סאונד, רמקולים נגני MP3 & | 1 | ה -25 בחודש פברואר 2009 16:20 |
| קול הפסיק לפעול | stubbo | סאונד, רמקולים נגני MP3 & | 8 | ה -15 בחודש ינואר 2009 17:12 |
| Laptop קול לא עובד | DriFT01 | סאונד, רמקולים נגני MP3 & | 4 | 16th דצמבר 2008 13:40 |
| הקול לא עובד! | penguin92 | סאונד, רמקולים נגני MP3 & | 6 | -28 פברואר 2008 09:06 |
| שרשרת כלים | |
| |