mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Sound, Speakers & MP3 Players

Register

Garsas neveikia visai.

Reply

Temos įrankiai
Old Vasaris 9, 2008, 16:15
Donorų grupės

Default Garsas neveikia visai.

Labas,

Kai aš savo ruožtu mano kompiuteryje pirmas dalykas man yra įjungti muzikos. Tačiau šiandien, muzikos won't come out of speakers. Bandžiau iš naujo visas tvarkykles ir tikrinimo speaker laidai, bet garso vis dar neveikia. Sprawdziliśmy tūris konfigūracija ir aš taip pat bandė naudoti įvairias Media Player. Bandžiau žiūrėti filmą, bet jis neveikia. Aš reconnected garso laidų Integruotą stebėti tuos, tačiau jis vis dar neveikia.

Anyone got any ideas?
Ačiū.
Old Vasaris 9, 2008, 16:40
Banned Group

mabye jūsų soundcard turi kepti pabandyti, kaip savo TV ar MP3 grotuvą ar kitą kompiuterio garsiakalbius, ar jie dirba, jei ne tai soundcard

Mano sistema: #

Procesorius (-iai):
Intel P4
Pagrindinė plokštė:
ECS 915pla2
RAM atmintis:
1gb
Graphics Card (-ai):
ATI Radeon x1050
Garso plokštė:
Diamond Xtreme 7,1
Kietasis diskas (-ai):
160GB
Optical Drive (s):
DVD-ROM Combo Drive DVD + /-RW
Case / PSU:
antech/x-power585
Aušinimas:
oro
Tinklas / Internetas:
bevielis
Monitorius (-ai):
Philips 109b6 19 "CRT
Operacinė sistema (-os):
Windows XP
Old Vasaris 9, 2008, 17:57
Donorų grupės

Gerai, aš ką tik bandė MP3 grotuvas ir garso kūrinių. Ar tai reiškia, kad mano soundcard kepti?
Old Vasaris 9, 2008, 18:22
Banned Group

Taip, tai garso plokštę turėsite naują
Old Vasaris 9, 2008, 18:53
Donorų grupės

Ok, ačiū.
Reply

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.