menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Zvuk, Reproduktory & MP3 prehrávače

Register

Zvuk nefunguje vôbec.

Reply

Thread Tools
Old 9.února 2008, 16:15
Darcu Skupina

Default Zvuk nefunguje vôbec.

Nazdar,

Keď som sa zase na mojom počítači je prvá vec, já se zase na nejakú hudbu. Ale dnes, hudba nebude z reproduktorov. Zkoušel jsem preinštalovať všetky ovládače a overovanie hovorcu drôty, ale zvuk stále nefunguje. Overil som si objem konfigurácii a tiež som sa pokúsil pomocou iného prehrávača médií. Snažil som sa pozerať do kina, ale nefungoval. I znovu zvuk drôty na vstavaný sledovať ty, ale to ešte nefunguje.

Každý, kto má nejaké názory?
Vďaka.
Old 9.února 2008, 16:40
Banned Skupina

maby vaša zvuková má opečených skúste reproduktory, ako na vašom televízore alebo mp3 prehrávač alebo iný počítač, aby ste zistili, či ich práce, ak nie je zvuková

Môj systém: #

Processor (s):
Intel P4
Základná doska:
ECS 915pla2
Pamäť RAM:
1GB
Grafické karty (s):
ATI Radeon X1050
Zvuková karta:
kosoštvorcových Xtreme 7.1
Pevný disk (y):
160gigabajt
Optická mechanika (s):
DVD-ROM combo mechaniku DVD + /-RW
Case / PSU:
antech/x-power585
Chladenie:
vzduchu
Sieť / Internet:
bezdrôtové
Monitor (s):
Philips 109b6 19 "CRT
Operačný systém (y):
Windows XP
Old 9.února 2008, 17:57
Darcu Skupina

Ok, som sa pokúsil MP3 prehrávač a zvuk funguje. Znamená to moje zvuková je opečených?
Old 9. februára 2008, 18:22
Banned Skupina

ano je to zvukovú kartu budete potrebovať nový
Old 9. februára 2008, 18:53
Darcu Skupina

Ok, vďaka.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.