![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Здраво, Кад сам скренути на мој рачунар је прво што ми је чинити је укључивање неке музике. Али данас, музике неће доћи из звучника. ЈА суђен поново инсталирати све дривер и проверу звучника жице, али је звук и даље не ради. ЈА провјерити јачине конфигурацију и ЈА исто тако покушао користећи различите медије плаыер. ЈА суђен гледање филма, али то није посао. Ја рецоннецтед звук жице за оне уграђен монитор, али то ипак није 'посао. Било ко је добио било који идеја? Хвала. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ваше мабые има звучну пржена пробати говорника као на ваш ТВ или МП3 плејер или другог рачунара да бисте проверили да ли они раде ако не и то је звучну
| |||
| |||
| Ок, Иве 'праведан суђен МП3 плаыер и звук ради. Значи ли то моја звучну је пржена? |
|
| |||
| |||
| Да то је звучна картица, мораћете ће вам нови |
|
| |||
| |||
| Ок, хвала. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Нова постава и звук не ради (све дривер инсталирати) | схахид | Звук, Спеакерс & МП3 плејери | 3 | 26. јуна 2009 09:42 |
| ХП Десктоп - Звук не ради! Помоћ! | 02јеттаматт | Звук, Спеакерс & МП3 плејери | 1 | 25 фебруар 2009 16:20 |
| Звук је престао радни | стуббо | Звук, Спеакерс & МП3 плејери | 8 | 15 јануар 2009 17:12 |
| Лаптоп звук не ради | ДриФТ01 | Звук, Спеакерс & МП3 плејери | 4 | 16 децембар 2008 13:40 |
| Звук не ради! | пенгуин92 | Звук, Спеакерс & МП3 плејери | 6 | 28 фебруар 2008 09:06 |
| Тхреад Тоолс | |
| |