![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт, Коли я переходжу на моєму комп'ютері перше, що мені зробити, це повернути на музику. Але сьогодні, щоб музика не вийде з ораторів. Я спробував перевстановлення всіх драйверів та перевірки спікера проводів, але звук все одно не працює. Я перевірив конфігурацію томи, і я також пробував використовувати різні типи медіа-плеєр. Я намагався дивитися фільм, але це не спрацювало. Я підключив звук дроти на них вбудованого монітора, але все одно не працює. Кого-небудь є будь-яка ідея? Спасибо. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| mabye ваша звукова карта має смажений спробувати оратори, як на екрані телевізора або mp3-плеєр або інший комп'ютер, щоб побачити якщо вони працюють, якщо не є його звукова карта
| |||
| |||
| Гаразд, я просто намагався MP3-плеєр і звук працює. Чи означає це, смажать мою звукову карту? |
|
| |||
| |||
| Так, це звукові карти Вам потрібен новий |
|
| |||
| |||
| Добре, дякую. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Нова установка і звук не працює (всі встановлені драйвери) | Шахід | Звук, Виступаючі & MP3-плеєри | 3 | 26 червня 2009 09:42 |
| HP Desktop - Звук не працює! Допомога! | 02jettamatt | Звук, Виступаючі & MP3-плеєри | 1 | 25 лютого 2009 16:20 |
| Звук перестав працювати | stubbo | Звук, Виступаючі & MP3-плеєри | 8 | 15 січня 2009 17:12 |
| Ноутбук звук не працює | DriFT01 | Звук, Виступаючі & MP3-плеєри | 4 | 16 грудня 2008 13:40 |
| Звук не працює!! | penguin92 | Звук, Виступаючі & MP3-плеєри | 6 | 28 лютого 2008 09:06 |
| Різьба Інструменти | |
| |