![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здрасти всички, Аз съм вървят Vista 64 битова с P35C-GS3R Mobo, и са с 5,1 Logitech настройка. Аз имам два часа предни тонколони, две задни високоговорители, център оратор и подсектори. Аз сте инсталирали звукови драйвери и всички говорители функционират правилно при инсталиране панел е включен с тези драйвери. Това ми позволява да избирате между стерео, 5.1, и 7.1. Е, имам 5,1 Избрани, и тя ми показва настройка на екрана и ще можете да кликнете на говорещия да тествате това. Всички високоговорителите играят тона правилно при кликване, което означава, тяхното правилно функциониране на всички. Когато се опитам да играя музика чрез Windows Media Player, или игри, или нещо, звук само излиза от предните два часа говорители и субуфер. Аз сте опитвали коригиращо WMP настройки, но той вече е настроен на 5.1. В настройките на контролния панел и настроен на 5.1. Мога кой да помогне? Аз сте опитвали преинсталирате драйверите др .. Аз просто невъзможен получите звук да излязат на всички тонколони, когато дойде, идващи от приложения. Също така, когато щракнете върху малки прозорци звук тава икона, а след това кликнете върху обема тиква, тя играе звука само чрез предните два часа говорители, помислих, че може да помогне диагностицира проблем. Благодарности. |
|
| |||
| |||
| Просто актуализация, взех го да играе през всеки един от ораторите докато играят Warcraft 3, аз не се правят настройки корекции. Въпреки това тя все още не играе през BF2, или Windows Media Player, или нещо друго за този въпрос. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Аз не съм 100%, но аз мисля, че източник трябва да бъде 5,1, така че най-музиката просто ще играе на фасади и под.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| правото Имам същия проблем с bf2 и товарите на други игри. явно му проблем с vista/5.1 звук / игри Im надявайки се, може да има светлина върху нея с Service Pack те са най-бързо да се освободи. Имате ли wmp11 работещи с 5,1? като Дейв каза опитайте DVD, най-вероятно ще работи, ако има същия проблем като мен. АТРИБУТИ Просто осъзнаваш ли заяви той не работи с WMP сте опитвали преинсталирането на него? Просто издърпване на пипети наистина
Температурата вътре в този ябълков пай е над 1000 градуса. Ако се мно-го, A струя от разтопен bramley Apple ще се струя. Може Иди си; да отидем моя. Така или иначе, един от нас е захождането! Моята система: Мина
|
|
| |||
| |||
| Защо звук играе от моя MP3 файлове през всичките 5 тонколони за XP, но не е Vista? Това не се връзва. Аз показа по 5,1 DVD (щастлив Гилмор) и се опита да отвори в Windows Media Player, както и че води до друг проблем ... "Windows Media Player не може да играе на DVD, защото съвместим DVD декодер не е инсталиран на вашия компютър." Проклятие. DivX няма да играем един от двамата. Промени: Свалих Winamp. Той играе само чрез две тонколони също. : ( |
|
| |||
| |||
| Каква звукова карта имаш ли? и разликата между XP и Vista е, че Vista е много хардуерни и софтуерни проблеми, които се надяваме, че ще бъде определен с новата sp1 по своя начин.
__________________ Температурата вътре в този ябълков пай е над 1000 градуса. Ако се мно-го, A струя от разтопен bramley Apple ще се струя. Може Иди си; да отидем моя. Така или иначе, един от нас е захождането! |
|
| |||
| |||
| Аз съм с помощта на борда P35C HD аудио. |
|
| |||
| |||
| Имах същия проблем, също и след Googling, аз съм реализирани с помощта на AC3Filter, и има функция за "upscale" стерео до 5,1 Просто определят изхода формат до 5,1 в AC3Filter конфиг страница, ет. Готово! Надявам се, че помага |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| 5,1, 7,1 на борда на звук - Какво високоговорители? | squivner | Звук, Тонколони & MP3 Плейъри | 1 | 17 Юни 2009 14:06 |
| Пръщене звук от моя лаптоп тонколони | mdw4950 | Звук, Тонколони & MP3 Плейъри | 0 | 16-то Юни 2009 01:52 |
| Нов компютър, стари говорители, няма звук | amilyn | Звук, Тонколони & MP3 Плейъри | 3 | 13 ноември 2007 10:27 |
| Не звука на високоговорителите | Пол В Лондон | Мултимедия & Codecs | 1 | 21 Окт 2007 07:40 |
| Echo звук в My Computer Тонколони | Джоузеф т | Звук, Тонколони & MP3 Плейъри | 2 | 20 март 2007 06:55 |
| Нишка Инструменти | |
| |