![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj všichni, Běžím Vista 64 bit s P35C-GS3R Mobo a mají Logitech 5,1 nastavení. Mám své dva reproduktory přední, dva zadní reproduktory, centru a sub reproduktorů. I've instalovány zvukové ovladače a všechny reproduktory správně fungovat v setupu panel obsahuje tyto ovladače. To mi umožňuje vybrat si mezi Stereo, 5.1 a 7.1. No, mám 5.1 Vybrané a zobrazuje moje nastavení na obrazovce a můžete kliknout na reproduktor to vyzkoušet. Všechny reproduktory hrát tón správně po kliknutí, což znamená jejich všechny fungují správně. Při pokusu o přehrávání hudby prostřednictvím Windows Media Player, nebo her, nebo cokoliv, zvuk vychází pouze z přední dva reproduktory a subwoofer. Jsem se pokusil o úpravě nastavení WMP, ale je to již nastaveno na 5,1. Nastavení v ovládacím panelu je také nastaven na 5,1. Může někdo pomoct? Jsem se pokusil přeinstalací ovladače atd. .. Jen jsem cant dostat zvuk pocházet ze všech reproduktorů, když je to přicházející z aplikací. Také, když jsem trochu okna klepněte na ikonu zvuku zásobníku a poté klikněte na objem kotrba, hraje zvuk pouze přes přední dva reproduktory, zjistil, že by mohl pomoci diagnostikovat problém. Díky. |
|
| |||
| |||
| Jen aktualizace, už to mám hrát přes všechny reproduktory při hraní Warcraft 3, jsem žádné úpravy nastavení. Nicméně je stále nehraje prostřednictvím BF2 nebo Windows Media Player, nebo cokoli jiného na to přijde. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I'm not 100%, ale myslím, že zdroj musí být 5.1, takže většina hudby bude hrát jen o frontách a podskupiny.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Právo Mám stejný problém s BF2 a spoustu dalších her. prý svůj problém s vista/5.1 zvuk / hry im doufat, že může být nějaké světlo na to s aktualizací Service Pack jsou brzy uvolnit. máš WMP11 práce s 5,1? dave rád řekl zkusit dvd, s největší pravděpodobností bude fungovat, pokud máte stejný problém jako já. EDIT právě realizujeme jste prohlásil, že nepracuje s WMP Snažili jste se to znovu? jen tahem na pejet opravdu
Teplota uvnitř této jablečný koláč je přes 1000 stupňů. Pokud jsem mačkal ji proudu roztaveného Bramley jablko bude stříkat ven. Mohl jít svou cestou, by mohly jít dolu. Buď jak buď, jeden z nás jde dolů! Můj systém: Moje
|
|
| |||
| |||
| Proč zvuk přehrávat MP3 soubory z mojí pomocí všech 5 reproduktorů pro XP, ale ne Vista? To nedává smysl. I bouchnutý na 5,1 DVD (Happy Gilmore) a snažil se otevřít v programu Windows Media Player a že povede k další problém ... "Windows Media Player nemůže přehrát disk DVD, protože kompatibilní dekodér DVD není nainstalována na vašem počítači." Sakra. Divx nebude hrát buď. Edit: I staľené Winamp. , Kterou hraje pouze přes dva reproduktory také. : ( |
|
| |||
| |||
| zvukovou kartu, co máš? a rozdíl mezi XP a Vista je to, že Vista má řadu hardwarových a softwarových problémů, které jsou snad bude stanovena s NOVÁ sp1 na své cestě.
__________________ Teplota uvnitř této jablečný koláč je přes 1000 stupňů. Pokud jsem mačkal ji proudu roztaveného Bramley jablko bude stříkat ven. Mohl jít svou cestou, by mohly jít dolu. Buď jak buď, jeden z nás jde dolů! |
|
| |||
| |||
| Jsem pomocí palubní P35C HD Audio. |
|
| |||
| |||
| Měl jsem stejný problém taky, a po Googling, jsem si uvědomil jsem pomocí AC3Filter, a má funkce 'upscale' stereo až 5.1 jen nastavit výstupní formát až 5,1 v AC3Filter config stránku, et Voila! doufám, že pomůže |