μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Ήχος, Ηχεία & MP3 Players

Register

Ήχος προέρχεται μόνον από 2 ηχεία και επιμέρους;

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 11 Φεβρουαρίου 2008, 13:22
Μέλος Ομάδα

Default Ήχος προέρχεται μόνον από 2 ηχεία και επιμέρους;

Γεια σε όλους,

Μου τελειώνει Vista 64 bit, με P35C-GS3R Mobo, και έχουν Logitech 5,1 setup. Έχω μπροστά μου δύο ομιλητές, δύο οπίσθιοι ομιλητές, ομιλητής και επιμέρους κέντρο. Έχω εγκαταστήσει τον ήχο τους οδηγούς, καθώς και όλα τα ηχεία λειτουργούν κανονικά στην εγκατάσταση πάνελ περιλαμβάνονται εκείνες με οδηγούς. Αυτό μου επιτρέπει να επιλέξετε μεταξύ Stereo, 5.1 και 7.1. Λοιπόν, έχω 5,1 Επιλεγμένες και εμφανίζει μου setup σε μια οθόνη και μπορείτε να κάνετε κλικ για τον ομιλητή να τη δοκιμάσουν. Όλα τα ηχεία παίζουν τον ήχο όταν πατηθεί σωστά, δηλαδή τους όλα λειτουργούν κανονικά.

Όταν προσπαθώ να παίξετε μουσική με το Windows Media Player, ή παιχνίδια, ή κάτι άλλο, ήχος προέρχεται μόνο από τα δύο εμπρός ηχεία, και το υπογούφερ. Έχω δοκιμάσει την προσαρμογή των ρυθμίσεων WMP, ωστόσο είναι ήδη ρυθμιστεί σε 5.1. Οι ρυθμίσεις στον πίνακα ελέγχου είναι, επίσης, που να 5.1. Μπορεί κανείς να βοηθήσει; Έχω δοκιμάσει επανεγκατάσταση των οδηγών κ.λπ. .. Απλά επίκλιση λάβετε τον ήχο για να βγει από το σύνολο των ομιλητών, όταν προέρχονται από τις εφαρμογές. Επίσης, όταν κάνω κλικ στο μικρό εικονίδιο παράθυρα ήχου δίσκο και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στον όγκο αριστοκράτης, παίζει έναν ήχο μόνο από την μπροστινή δύο ομιλητές, κατάλαβα ότι μπορεί να βοηθήσει για να διαγνώσουν ένα πρόβλημα.

Ευχαριστώ.
Old 11 Φεβρουαρίου 2008, 20:16
Μέλος Ομάδα

Απλά μια ενημέρωση, έχω να παίξει με όλους τους ομιλητές, ενώ παίζει Warcraft 3, δεν κάνει καμία ρυθμίσεις προσαρμογές. Ωστόσο, ακόμα δεν μπορεί να παίξει μέσω BF2, ή το Windows Media Player, ή οτιδήποτε άλλο για το θέμα αυτό.
Old 12 Φεβρουαρίου 2008, 03:36
Διαχειριστής Ομάδα

Δεν είμαι 100% αλλά νομίζω ότι η πηγή πρέπει να είναι 5.1, τόσο πιο λίγο θα παίξει μουσική τους και επιμέρους μέτωπα.

Δοκιμάστε την αναπαραγωγή ενός DVD 5,1 και δείτε αν αυτό δουλεύει.

Το σύστημά μου: Hybr! Δ

Processor (s):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
Μνήμες:
2GB DDR2 PC2-5300
Κάρτα γραφικών (ες):
Nvidia 7150M Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Κάρτα Ήχου:
5,1 Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Υπόθεση / PSU:
Stock HP
Ψύξη:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ες):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 12 Φεβρουαρίου 2008, 04:27
Ομάδα Δωρητών

δικαίωμα έχω το ίδιο πρόβλημα με bf2 φορτίων και των άλλων παιχνιδιών. προφανώς το ένα θέμα με vista/5.1 ήχου / παιχνιδιών

im ελπίδα μπορεί να υπάρχει κάποιο φως σε αυτό με το Service Pack θα είναι σύντομα σε θέση.

Έχετε wmp11 εργασίας με το 5,1;

dave όπως είπε δοκιμάστε ένα DVD, κατά πάσα πιθανότητα θα λειτουργήσει αν έχεις το ίδιο πρόβλημα με εμένα.

EDIT

μόλις αντιληφθούν δηλώσατε ότι δεν λειτουργεί με τον WMP

έχετε δοκιμάσει την επανεγκατάσταση αυτό; μόνο το τράβηγμα σε σωληνάρια πραγματικά

Το σύστημά μου: Ορυχείο

Processor (s):
διπλού πυρήνα AMD Athlon
Motherboard:
winfast 6600
Μνήμες:
3GB
Κάρτα γραφικών (ες):
MSI 8600GT
Κάρτα Ήχου:
ορισμένες φθηνές dx9 5,1
Hard Drive (s):
Optical Drive (s):
Υπόθεση / PSU:
Ψύξη:
Network / Internet:
Monitor (ες):
Cibox 1440 x 900
Operating System (s):
Vista
Old 12 Φεβρουαρίου 2008, 07:31
Μέλος Ομάδα

Γιατί ο ήχος παίζουν από αρχεία MP3 μέσω μου τα 5 ηχεία για XP, αλλά δεν Vista; Αυτό δεν έχει νόημα. I popped σε 5,1 DVD (ευτυχής Gilmore) και προσπάθησε να ανοίξει το Windows Media Player και ότι οδηγούν σε ένα άλλο πρόβλημα ...

"Το Windows Media Player δεν μπορεί να παίξει το DVD, επειδή ένα συμβατό αποκωδικοποιητή DVD δεν είναι εγκατεστημένο στον υπολογιστή σας."

Αναθεματισμένος. Divx δεν θα παίξει ούτε.

Επεξεργασία:

Θα κατεβάσει το Winamp. Παίζει μόνο μέσω δύο ομιλητές επίσης. : (
Old 12 Φεβρουαρίου 2008, 08:15
Ομάδα Δωρητών

τι κάρτα ήχου έχεις;

και η διαφορά μεταξύ XP και Vista είναι ότι Vista έχει πολλές προβλημάτων υλικού και λογισμικού που είναι αισίως θα καθοριστεί με τη ΝΕΑ sp1 στην πορεία της χώρας.

Old 13 Φεβρουαρίου του 2008, 15:08
Μέλος Ομάδα

Είμαι με τη χρήση του πλοίου P35C HD Audio.
Old 9 Μαρτίου, 2008, 17:20
Μέλος Ομάδα

Είχα το ίδιο πρόβλημα και εγώ, και μετά από Googling, συνειδητοποίησα ότι είμαι χρησιμοποιώντας το AC3Filter, και αυτό έχει τη δυνατότητα να «upscale 'στερεοφωνικό στο 5,1

μόνο που η μορφή εξόδου στο 5,1 στο AC3Filter config σελίδα, και ιδού!

ελπίδα ότι συμβάλλει
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
5,1, 7,1 επί ήχου - Τι ηχεία; squivner Ήχος, Ηχεία & MP3 Players 1 17 Ιουν 2009 14:06
Τρίξιμο ήχου από ηχεία μου laptop mdw4950 Ήχος, Ηχεία & MP3 Players 0 16 Ιουν 2009 01:52
Νέο Υπολογιστών, παλιά ηχεία, δεν ήχου amilyn Ήχος, Ηχεία & MP3 Players 3 13 Νοε 2007 10:27
Δεν ήχου για ηχεία Paul Στο Λονδίνο Multimedia & Codecs 1 21 Οκτ 2007 07:40
Echo ήχου στον υπολογιστή μου Ομιλητές joseph t Ήχος, Ηχεία & MP3 Players 2 20 Μαρ 2007 06:55
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.