manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Zvuk, Speakers & MP3 Playeri

Register

Zvuk dolazi iz samo 2 zvučnika i sub?

Reply

Thread Tools
Old 11 veljača 2008, 13:22
Member Group

Default Zvuk dolazi iz samo 2 zvučnika i sub?

Hey everyone,

Im 'trčanje 64 zalogaj Vidik sa P35C-GS3R Mobo, i imati logitech 5,1 setup. Imam moja dva prednja zvučnika, dva stražnjim zvučnicima, centar zvučnika i sub. Ive 'Installer zvuk vozača, a svi zvučnici ispravno funkcionirati u setup panel s onima koji su uključeni vozača. To mi omogućuje da izaberete između stereo, 5.1, i 7.1. Pa, ja imam 5,1 Odabrana, a prikazuje moj setup na zaslonu i možete kliknuti na zvučnik za test Internet. Svi govornici igrati ton ispravno kada se pritisne, što znači da njihova funkcioniranja svih ispravno.

Našto JA probati za reprodukciju glazbe preko Windows Media Player, ili igrice, ili bilo što, zvuk dolazi samo iz dva prednja zvučnika i subwoofer. Ive 'pokušao prilagodba wmp postavke, no to je već postavljena na 5.1. Postavke na upravljačkoj ploči se također postavljen na 5.1. Može bilo tko pomoć? Ive 'pokušao ponovo instalirati upravljačke programe itd. .. JA pravedan licemjerje dobiti zvuk koji dolaze iz svih zvučnika kad to dolazi iz aplikacije. Također, kad kliknem na malo Windows tray icon zvuk, a zatim kliknite na jedinici velikodostojnik, ona reproducira zvuk kroz samo dva prednja zvučnika, shvatio da bi mogli pomoći dijagnosticirati problem.

Hvala.
Old 11 veljača 2008, 20:16
Member Group

Jednostavno ažuriranje, JA je dobio Internet to igra kroz sve zvučnike dok igrate Warcraft 3, nisam nešto postavke prilagodbe. No, još uvijek ne igra kroz BF2 ili Windows Media Player, ili bilo što drugo za taj tvar.
Old 12 veljača 2008, 03:36
Administrator Group

Nisam 100% ali mislim da je izvor mora biti 5.1, tako da će većina glazbe igrati samo izvaditi pročelja i sub.

Isprobajte igranje 5,1 DVD i vidjeti ako Internet utvrde.

My System: Hybr! D

Procesor (i):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Matične ploče:
HP nForce 560
RAM memorija:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafička kartica (e):
Nvidia 7150M Onboard Integrirane
Sound Card:
5,1 Onboard Integrirane
Tvrdi disk (i):
250GB 5400RPM SATA300
Optički pogon (e):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stock HP
Hlađenje:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 NIC / 10MB Djevice Cable
Monitor (e):
17 "WXGA + BrightView HD Široki zaslon
Operacijski sustav (e):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 12 veljača 2008, 04:27
Donatorska Grupa

pravo ja je dobio jednak problem sa bf2 i gomile drugih igara. naizgled svojih problema s vista/5.1 zvuka / igre

IM nadajući postoji svibanj biti neki svjetlo na njega s paketom Service Pack su uskoro objaviti.

si dobio WMP11 raditi sa 5,1?

kao što reče Dave pokušajte s DVD-a, najvjerojatnije će raditi i ako je dobio jednak problem kao mene.

EDIT

shvatiti samo li je izjavio da ne rade sa wmp

da li ste pokušali ponovno instalirajte ga? pravedan vučenje na slamke stvarno

My System: Moj

Procesor (i):
AMD Athlon dual core
Matične ploče:
winfast 6600
RAM memorija:
3gb
Grafička kartica (e):
MSI 8600GT
Sound Card:
neki jeftini dx9 5,1
Tvrdi disk (i):
Optički pogon (e):
Case / PSU:
Hlađenje:
Network / Internet:
Monitor (e):
Cibox 1440 x 900
Operacijski sustav (e):
Vista
Old 12 veljača 2008, 07:31
Member Group

Zašto je zvuk reproducirati MP3 datoteke iz mog kroz svih 5 zvučnika na XP, ali ne i Vista? To ne smisla. I popped u 5,1 DVD (happy gilmore) i pokušao otvoriti u programu Windows Media Player, te da dovodi do drugog problema ...

»Windows Media Player ne može igrati jer DVD kompatibilan DVD dekoder nije instaliran na vašem računalu."

Prokletstvo. Divx neće igrati ga bilo.

Edit:

Ja preuzeli Winamp. Ona igra samo preko dva zvučnika također. : (
Old 12 veljača 2008, 08:15
Donatorska Grupa

zvučna kartica šta si dobio?

a razlika između XP i Vidik je da vista ima mnogo hardverskih i softverskih problema koji se, nadamo se, biti fiksna sa novim sp1 na putu.

Old 13 veljača 2008, 15:08
Member Group

Ja sam koristeći onboard P35C HD Audio.
Old 9. ožujak 2008, 17:20
Member Group

JA je jednak problem previše, a nakon Googling sam shvatila da sam koristeći AC3Filter, i ima mogućnost da 'upscale' stereo na 5.1

pravedan postaviti na 5.1 izlazni format u AC3Filter config stranicu, et opa!

nadi to pomaže
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.