kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Hang, Felszólaltak & MP3 lejátszók

Register

Hang csak jön 2 hangszórók és al?

Reply

Téma eszközök
Old Február 11, 2008, 13:22
Csoport tagja

Default Hang csak jön 2 hangszórók és al?

Hey everyone,

I'm running Vista 64 bites egy P35C-GS3R Mobo, és a Logitech 5,1 beállítani. Én a két front hangszóró, két hátsó hangfalak, center hangfal, és sub. Én már telepített illesztőprogramokat a hang, és minden speakers működnie a beállító panel tartalmazza azokat a járművezetők. Ez teszi lehetővé, hogy válasszanak a sztereó, 5.1 és 7.1. Nos, 5,1 Kiválasztott, és megjeleníti az én beállítás egy képernyőn, és akkor kattints a hangszóró tesztelni azt. Mind a hangfalak lejátszani a hangot, ha rákattintottak megfelelően, ami azt jelenti, hogy minden megfelelően működik-e.

Amikor megpróbálok zenét lejátszani a Windows Media Player, vagy játék, vagy semmit, csak a hang jön ki az első két hangszóró és a mélynyomó. Megpróbáltam kiigazításától WMP beállításokat, de ez már a 5.1. A beállítások a Vezérlőpulton is be 5.1. Tud akárki segít? Megpróbáltam újratelepíteni a járművezetők, stb .. I just cant get a hang jön ki a hangszórók, amikor az érkező kérelmeket. Továbbá, ha rákattintok a kis ablakok hang ikonja, majd kattintson a hangerő NOB, hogy lejátssza a hangot csak az első két hangszóró, mintázott, amely segíthet diagnosztizálják a problémát.

Köszönöm.
Old Február 11, 2008, 20:16
Csoport tagja

Csak egy frissítést, megvan, hogy játsszon az összes lejátszása közben a hangszórók Warcraft 3, én nem tesz beállításokat kiigazításokat. Azonban ez még nem játszik a BF2, vagy a Windows Media Player, vagy bármi más, ami azt illeti.
Old Február 12, 2008, 03:36
Administrator Group

Nem vagyok 100%-át, de azt hiszem, a forrás a 5,1, ezért a legtöbb zenét fog játszani a fronton és sub.

Próbálja játszanak 5,1 DVD és lát ha ez szerkezet.

My System: Hybr! D

Processzor (ok):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Alaplap:
HP nForce 560
RAM memória:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafikus kártya (k):
Nvidia 7150M integrált Onboard
Hangkártya:
5,1 Onboard integrált
Merevlemez (ek):
250GB 5400rpm SATA300
Optikai meghajtó (k):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / tápegység:
Stock HP
Hűtés:
Stock HP
Hálózat / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ok):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operációs rendszer (ek):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Február 12, 2008, 04:27
Donor Group

joga megvan ugyanaz probléma bf2 és rengeteg más játékok. nyilvánvalóan annak a kérdésnek, vista/5.1 hang / games

im remélve lehet némi fényt, hogy a Service Pack őket hamar fel.

Van WMP11 dolgozik 5,1?

dave, mint mondta, próbálja a DVD, valószínűleg működni fog, ha megvan a probléma ugyanaz, mint nekem.

EDIT

csak észre, akkor kijelentette, hogy nem működik a WMP

Ön próbálta újratelepítéséhez meg? Csak húzza a szalmaszál igazán

My System: Enyém

Processzor (ok):
AMD Athlon kétmagos
Alaplap:
winfast 6600
RAM memória:
3GB
Grafikus kártya (k):
MSI 8600GT
Hangkártya:
Néhány olcsó dx9 5,1
Merevlemez (ek):
Optikai meghajtó (k):
Case / tápegység:
Hűtés:
Hálózat / Internet:
Monitor (ok):
Cibox 1440 x 900
Operációs rendszer (ek):
Vista
Old Február 12, 2008, 07:31
Csoport tagja

Miért hang lejátszása az én MP3 fájlok minden 5 felszólalók XP, Vista, de nem? Ennek semmi értelme. Én bukkant egy 5,1 DVD (Happy Gilmore), és megpróbált megnyitni a Windows Media Player, és amelyek egy másik probléma ...

"A Windows Media Player nem tudja lejátszani a DVD, mert a kompatibilis DVD-dekóder nincs telepítve."

Fene. Divx nem fog játszani sem.

Edit:

Letöltöttem Winamp. Játszik csak két hangszóró is. : (
Old Február 12, 2008, 08:15
Donor Group

milyen hangkártyád van?

és a különbség az XP és Vista, hogy a Vista rengeteg hardver és szoftver problémákat, amelyek remélhetőleg lesz meghatározni az új sp1 úton.

Old Február 13, 2008, 15:08
Csoport tagja

Én vagyok a fedélzeten P35C HD Audio.
Old Március 9, 2008, 17:20
Csoport tagja

ÉN ugyanaz probléma is, és azt követően Googling, rájöttem én vagyok az AC3Filter, és azt a funkciót, hogy "elit" szeteró 5,1

csak meg a kimeneti formátum, hogy 5,1 a AC3Filter config oldalt, és Voila!

remélem, segít
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
5,1, 7,1 fedélzetén hang - Milyen hangszórók? squivner Hang, Felszólaltak & MP3 lejátszók 1 17. június 2009 14:06
Pattogó hangot én laptop hangszórók mdw4950 Hang, Felszólaltak & MP3 lejátszók 0 16. június 2009 01:52
Új számítógép, régi hangszórók, nincs hang amilyn Hang, Felszólaltak & MP3 lejátszók 3 13. november 2007 10:27
Nem a hangfalak Paul Londonban Multimédia és kodekek 1 21. október 2007 07:40
Echo Sound In My Computer Felszólalók joseph t Hang, Felszólaltak & MP3 lejátszók 2 20. március 2007 06:55
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.