![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hey everyone, I'm running Vista 64 bites egy P35C-GS3R Mobo, és a Logitech 5,1 beállítani. Én a két front hangszóró, két hátsó hangfalak, center hangfal, és sub. Én már telepített illesztőprogramokat a hang, és minden speakers működnie a beállító panel tartalmazza azokat a járművezetők. Ez teszi lehetővé, hogy válasszanak a sztereó, 5.1 és 7.1. Nos, 5,1 Kiválasztott, és megjeleníti az én beállítás egy képernyőn, és akkor kattints a hangszóró tesztelni azt. Mind a hangfalak lejátszani a hangot, ha rákattintottak megfelelően, ami azt jelenti, hogy minden megfelelően működik-e. Amikor megpróbálok zenét lejátszani a Windows Media Player, vagy játék, vagy semmit, csak a hang jön ki az első két hangszóró és a mélynyomó. Megpróbáltam kiigazításától WMP beállításokat, de ez már a 5.1. A beállítások a Vezérlőpulton is be 5.1. Tud akárki segít? Megpróbáltam újratelepíteni a járművezetők, stb .. I just cant get a hang jön ki a hangszórók, amikor az érkező kérelmeket. Továbbá, ha rákattintok a kis ablakok hang ikonja, majd kattintson a hangerő NOB, hogy lejátssza a hangot csak az első két hangszóró, mintázott, amely segíthet diagnosztizálják a problémát. Köszönöm. |
|
| |||
| |||
| Csak egy frissítést, megvan, hogy játsszon az összes lejátszása közben a hangszórók Warcraft 3, én nem tesz beállításokat kiigazításokat. Azonban ez még nem játszik a BF2, vagy a Windows Media Player, vagy bármi más, ami azt illeti. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nem vagyok 100%-át, de azt hiszem, a forrás a 5,1, ezért a legtöbb zenét fog játszani a fronton és sub.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| joga megvan ugyanaz probléma bf2 és rengeteg más játékok. nyilvánvalóan annak a kérdésnek, vista/5.1 hang / games im remélve lehet némi fényt, hogy a Service Pack őket hamar fel. Van WMP11 dolgozik 5,1? dave, mint mondta, próbálja a DVD, valószínűleg működni fog, ha megvan a probléma ugyanaz, mint nekem. EDIT csak észre, akkor kijelentette, hogy nem működik a WMP Ön próbálta újratelepítéséhez meg? Csak húzza a szalmaszál igazán
A hőmérséklet ebben a almás pite 1000 fok fölött van. Ha férjhez, egy sugárhajtású Olvasztott Bramley alma is spriccel ki. Lehet menni a módon lehet menni az enyém. Akárhogy is, az egyik nekünk mennek! My System: Enyém
|
|
| |||
| |||
| Miért hang lejátszása az én MP3 fájlok minden 5 felszólalók XP, Vista, de nem? Ennek semmi értelme. Én bukkant egy 5,1 DVD (Happy Gilmore), és megpróbált megnyitni a Windows Media Player, és amelyek egy másik probléma ... "A Windows Media Player nem tudja lejátszani a DVD, mert a kompatibilis DVD-dekóder nincs telepítve." Fene. Divx nem fog játszani sem. Edit: Letöltöttem Winamp. Játszik csak két hangszóró is. : ( |
|
| |||
| |||
| milyen hangkártyád van? és a különbség az XP és Vista, hogy a Vista rengeteg hardver és szoftver problémákat, amelyek remélhetőleg lesz meghatározni az új sp1 úton.
__________________ A hőmérséklet ebben a almás pite 1000 fok fölött van. Ha férjhez, egy sugárhajtású Olvasztott Bramley alma is spriccel ki. Lehet menni a módon lehet menni az enyém. Akárhogy is, az egyik nekünk mennek! |
|
| |||
| |||
| Én vagyok a fedélzeten P35C HD Audio. |
|
| |||
| |||
| ÉN ugyanaz probléma is, és azt követően Googling, rájöttem én vagyok az AC3Filter, és azt a funkciót, hogy "elit" szeteró 5,1 csak meg a kimeneti formátum, hogy 5,1 a AC3Filter config oldalt, és Voila! remélem, segít |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| 5,1, 7,1 fedélzetén hang - Milyen hangszórók? | squivner | Hang, Felszólaltak & MP3 lejátszók | 1 | 17. június 2009 14:06 |
| Pattogó hangot én laptop hangszórók | mdw4950 | Hang, Felszólaltak & MP3 lejátszók | 0 | 16. június 2009 01:52 |
| Új számítógép, régi hangszórók, nincs hang | amilyn | Hang, Felszólaltak & MP3 lejátszók | 3 | 13. november 2007 10:27 |
| Nem a hangfalak | Paul Londonban | Multimédia és kodekek | 1 | 21. október 2007 07:40 |
| Echo Sound In My Computer Felszólalók | joseph t | Hang, Felszólaltak & MP3 lejátszók | 2 | 20. március 2007 06:55 |
| Téma eszközök | |
| |