![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hey everyone, Bėgu Vista 64 bit P35C-GS3R MOBO ir turi Logitech 5,1 setup. Turiu dvi priekinės kolonėlės, du galiniai garsiakalbiai, centras kalbėtojas ir sub. Aš įrengta garso tvarkykles, ir visi garsiakalbiai veikia tinkamai Setup įtraukti šias tvarkykles. Tai leidžia man rinktis tarp Stereo, 5.1 ir 7.1. Na, turiu 5,1 atimti, ir jis rodo savo nustatymus ant ekrano ir jūs galite spustelėti ant garsiakalbio išbandyti jį. Visi garsiakalbiai žaisti tonas teisingai, kai paspaudėte, ty jų visų veikia tinkamai. Kai bandau paleisti muziką per Windows Media Player ", arba žaidimus, arba nieko, garsas ateina tik iš dviejų priekinių garsiakalbių ir žemų dažnių. I've tried patikslinančiu WMP parametrus, tačiau jis jau yra nustatytas 5.1. Valdymo skydelio nustatymai yra nustatyti 5.1. Can anyone help? I've tried įdiegti tvarkykles ir tt .. I just cant get garso išeiti visus garsiakalbius, kai jis iš programos. Be to, kai aš tada mažai langų garso piktogramą, tada spustelėkite tomas nob, ji vaidina garsas tik per dvi priekinės kolonėlės, atrodė, kad gali padėti diagnozuoti problemą. Ačiū. |
|
| |||
| |||
| Tik atnaujinti, aš jį žaisti per visus garsiakalbius, o žaidimo Warcraft 3, aš nepadarė jokių nustatymų pakeitimus. Tačiau ji vis dar nėra atlikti per BF2, ar Windows Media Player ", arba ką nors šiuo klausimu. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nesu 100%, bet manau, kad šaltinis turi būti 5,1, kad dauguma muzikos bus tiesiog žaisti frontų ir sub.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| dešinėje aš pati problema su BF2 ir įkelia kitų žaidimų. matyt jo su vista/5.1 garso problema / Žaidimai im tikimės, gali būti šiek tiek apie tai šviesos Service Pack jie greičiau išlaisvinti. Ar turite wmp11 darbo su 5,1? kaip sako Dave išbandyti DVD, greičiausiai veiks, jei turite ta pačia problema kaip ir aš. EDIT tik realizuoti jums pareiškė jis neveikia su WMP Jūs bandė įdiegti ją? tik traukiant už šiaudelis tikrai
Viduje šios obuolių pyragas temperatūra yra daugiau kaip 1000 laipsnių. Jei aš išspausti tai, išlydytos Bramley obuolių Jet bus squirt out. Ar eiti savo keliu, gali pereiti minų. Bet kuriuo atveju, vienas iš mūsų yra going down!! Mano sistema: Mano
|
|
| |||
| |||
| Kodėl garsas žaisti iš mano MP3 failus per visus 5 Kalbėjo dėl XP, o ne Vista? Tai neturi prasmės. I popped į 5.1 DVD (happy Gilmore) ir bandė atidaryti Windows Media Player ir kad sukelti dar vieną problemą ... "Windows Media leistuvas negali paleisti DVD, nes suderinamą DVD dekoderis nėra įdiegtas jūsų kompiuteryje. Prakeiktas. DivX nebus paleisti jį arba. Redaguoti: I downloaded Winamp. Jis vaidina tik du garsiakalbiai taip pat. : ( |
|
| |||
| |||
| Kokia garso korta Ar turite? ir tarp XP ir Vista skirtumas yra tai, kad Vista yra techninės ir programinės įrangos problemas, kurios tikiuosi, vyksta daug kurios turi būti nustatytos su NAUJAS SP1 kelyje.
__________________ Viduje šios obuolių pyragas temperatūra yra daugiau kaip 1000 laipsnių. Jei aš išspausti tai, išlydytos Bramley obuolių Jet bus squirt out. Ar eiti savo keliu, gali pereiti minų. Bet kuriuo atveju, vienas iš mūsų yra going down!! |
|
| |||
| |||
| Aš naudoju Borto P35C HD Audio. |
|
| |||
| |||
| Turėjau tą pačią problemą, taip pat ir po "Google" paiešką, supratau, aš naudoju AC3Filter, ir ji turi funkciją "upscale" stereo 5.1 tik nustatyti išėjimo forma 5.1 AC3Filter konfigūracijos puslapį, Et voila! Hope it helps |