![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Salut tuturor, Mi Vista pe 64 de biţi, cu o P35C-GS3R Mobo, şi au un Logitech 5.1 setup. Am două difuzoare faţă, două spate difuzoare, centru de vorbitor şi sub. Am instalat driverele de sunet, precum şi toate difuzoarele funcţiona corect, în panoul de configurare a inclus cu aceste drivere. Permite-mi de a alege între stereo, 5.1, şi 7.1. Ei bine, eu am 5.1 selectate, precum şi afişează meu setup pe un ecran şi puteţi să faceţi clic pe difuzor pentru a testa aceasta. Toate difuzoarele reda când faceţi clic pe tonul în mod corespunzător, în sensul lor de toate funcţionează corect. Când am să încercaţi să redaţi muzică prin Windows Media Player, sau jocuri, sau orice altceva, numai sunetul vine din fata două difuzoare, şi subwoofer. Am incercat de adaptare a WMP setări, cu toate acestea este deja setată la 5.1. Setările din panoul de control sunt, de asemenea, stabilit la 5,1. Poate cineva ajuta? Am incercat reinstalarea driverelor etc .. Eu doar cant de sunet pentru a obţine venit din toate boxele atunci când vine de la aplicaţii. De asemenea, atunci când faceţi clic pe Windows mic sunet tava pictogramă, apoi faceţi clic pe volum dovleac, care îl joacă un sunet doar prin faţa doi vorbitori, a dat seama că ar putea ajuta diagnostica o problemă. Mulţumesc. |
|
| |||
| |||
| Doar o actualizare, am luat-o de a juca, prin toate difuzoarele în timp ce joacă Warcraft 3, nu am face orice setări de ajustări. Cu toate acestea, încă nu joacă prin BF2, sau Windows Media Player, sau orice altceva pentru care contează. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nu sunt 100%, dar cred ca sursa trebuie sa fie 5.1, astfel încât cele mai multe muzica va juca doar pe fronturi şi sub.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| chiar m-am aceeaşi problemă cu bf2 şi încarcă de alte jocuri. Aparent, ei o problemă cu vista/5.1 sunet / jocuri im sperând poate exista unele lumina pe ea cu Service Pack sunt în curând să-i elibereze. ai wmp11 de lucru cu 5-1? Dave a spus ca să încercaţi un DVD, cel mai probabil va funcţiona dacă ai aceeaşi problemă ca şi mine. EDIT doar tu seama a declarat că nu lucrează cu WMP Aţi încercat să reinstalez-o? doar tragerea la paiete cu adevărat
Temperatura în interiorul acestui plăcintă cu mere este de peste 1000 de grade. Dacă aş stoarce-o, un jet de topit bramley Apple va ţâşni afară. Putea merge-ţi de drum; putea merge mina. Oricum, unul dintre noi se duce în jos! Sistemul meu: Al meu
|
|
| |||
| |||
| De ce a reda sunetul de la meu fişierele MP3 prin toate cele 5 difuzoare pe XP, Vista, dar nu? Asta nu are sens. I popped într-un DVD 5.1 (fericit gilmore) şi am încercat să le deschidă în Windows Media Player şi care să conducă la o altă problemă ... "Windows Media Player nu poate reda DVD-ul, deoarece un decodor DVD compatibil nu este instalat pe computerul dumneavoastră." Blestema. Divx nu va juca nici el. Editare: Am descarcat de Winamp. Ea joacă numai prin intermediul a două difuzoare de asemenea. : ( |
|
| |||
| |||
| Ce placă de sunet ai? şi diferenţa dintre XP şi Vista este că Vista are o multime de probleme de hardware şi software, care sunt, sperăm, va fi stabilit cu noul sp1 pe drum.
__________________ Temperatura în interiorul acestui plăcintă cu mere este de peste 1000 de grade. Dacă aş stoarce-o, un jet de topit bramley Apple va ţâşni afară. Putea merge-ţi de drum; putea merge mina. Oricum, unul dintre noi se duce în jos! |
|
| |||
| |||
| Sunt utilizaţi la bord P35C HD Audio. |
|
| |||
| |||
| Am avut aceeasi problema, si dupa Googling, mi-am dat seama Sunt folosind AC3Filter, şi are o caracteristică de "upscale" stereo pe 5.1 doar a seta formatul de ieşire la 5,1 în pagina de configurare AC3Filter, et Voila! sperăm că ajută |
![]() |
|
| Marcaje |