мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Звук, Спеакерс & МП3 плејери

Register

Звук долази из само 2 звучника и суб?

Reply

Тхреад Тоолс
Old 11. Мар 2008, 13:22
Мембер Гроуп

Default Звук долази из само 2 звучника и суб?

Хеы еверыоне,

Им 'трчање 64 залогај Видик са П35Ц-ГС3Р Мобо, и да има Логитецх 5,1 сетуп. Имам моја два предња звучника, два задњим звучницима, центар звучника и суб. Иве 'инсталиран звук возача, а сви звучници исправно функционисати у сетуп панел са онима који су укључени возача. То ми омогућава да изаберете између стерео, 5/1, и 7/1. Па, ја имам 5,1 Одабрана, а приказује мој сетуп на екрану и можете кликнути на звучник за тест Интернет. Сви говорници играти тон исправно када се притисне, што значи да њихова функционисања свих исправно.

Нашто ЈА пробати за репродукцију музике преко Уиндоус Медиа Плаыер, или игрице, или било шта, звук долази само из два предња звучника и сабвуфер. Иве 'суђен прилагођавање умп подешавања, но то је већ постављена на 5/1. Подешавања на контролној табли се такође постављен на 5/1. Може било ко помоћ? Иве 'суђен поново инсталирате управљачке програме итд .. ЈА праведан лицемјерје добити звук који долазе из свих звучника кад то долази из апликације. Такође, кад кликнем на мало Уиндоус траы ицон звук, а затим кликните на јединици великодостојник, она репродукује звук кроз само два предња звучника, схватио да би могли помоћи дијагностиковати проблем.

Хвала.
Old 11. Мар 2008, 20:16
Мембер Гроуп

Једноставно ажурирање, ЈА је добио то за игра кроз све звучнике док играте Уарцрафт 3, нисам нешто подешавања прилагођавања. Но, још увек не игра кроз БФ2 или Уиндоус Медиа Плаыер, или било шта друго за тај твар.
Old 12. Мар 2008, 03:36
Администратор Гроуп

Нисам 100% али мислим да је извор мора бити 5/1, тако да ће већина музике играти само извадити прочеља и суб.

Пробајте играње 5,1 ДВД и видети ако то утврде.

Мы Сыстем: Хыбр! Д

Процесор (и):
АМД Турион 64 кс2 ТЛ-64 2.2ГХз
Матичне плоче:
ХП нФорце 560
РАМ меморија:
2ГБ ДДР2 ПЦ2-5300
Графичка картица (е):
НВИДИА 7150М Онбоард Интегрисани
Соунд Цард:
5,1 Онбоард Интегрисани
Тврди диск (и):
250ГБ 5400РПМ САТА300
Оптички погон (е):
18кс ЦД / ДВДРУ ДЛ-АТА
Цасе / псу:
Стоцк ХП
Хлађење:
Стоцк ХП
Нетуорк / Интернет:
10/100 НИЦ / 10МБ Девице Цабле
Монитор (е):
17 "УКСГА + БригхтВиеу ХД Широки екран
Оперативни систем (е):
Уиндоус 7 Коначан 32Бит
Old 12. Мар 2008, 04:27
Донаторска Група

право ја је добио једнак проблем са бф2 и гомиле других игара. наизглед својих проблема са виста/5.1 звука / игре

ИМ надајући постоји мај бити неки светло на њега са пакетом Сервице Пацк су ускоро објавити.

си добио УМП11 радити са 5,1?

као што рече Даве покушајте са ДВД-а, највероватније ће радити и ако је добио једнак проблем као мене.

Едит

схватити само ли је изјавио да не раде са умп

да ли сте покушали поново инсталирајте га? праведан вуча на сламке стварно

Мы Сыстем: Мој

Процесор (и):
АМД Атхлон дуал цоре
Матичне плоче:
уинфаст 6600
РАМ меморија:
3гб
Графичка картица (е):
МСИ 8600ГТ
Соунд Цард:
неки јефтини дкс9 5,1
Тврди диск (и):
Оптички погон (е):
Цасе / псу:
Хлађење:
Нетуорк / Интернет:
Монитор (е):
Цибокс 1440 кс 900
Оперативни систем (е):
Виста
Old 12. Мар 2008, 07:31
Мембер Гроуп

Зашто је звук репродуковати МП3 фајлове из мог кроз свих 5 звучника на КСП, али не и Виста? То не смисла. И поппед у 5,1 ДВД (хаппы гилморе) и покушао да отворите у програму Уиндоус Медиа Плаыер, те да доводи до другог проблема ...

»Уиндоус Медиа Плаыер не може играти јер ДВД компатибилан ДВД декодер није инсталиран на вашем рачунару."

Проклетство. Дивкс неће играти га било.

Едит:

Ја преузели Уинамп. Она игра само преко два звучника такође. : (
Old 12. Мар 2008, 08:15
Донаторска Група

звучна картица шта си добио?

а разлика између КСП па Видик је да виста има много хардверских и софтверских проблема који се, надамо се, бити фиксна са новим сп1 на путу.

Old 13. Мар 2008, 15:08
Мембер Гроуп

Ја сам помоћу онбоард П35Ц ХД Аудио.
Old 9. Јул 2008, 17:20
Мембер Гроуп

ЈА је једнак проблем превише, а након Гооглинг сам схватила да сам помоћу АЦ3Филтер, и има могућност да 'упсцале' стерео на 5/1

праведан оснивати на 5/1 излазни формат у АЦ3Филтер цонфиг страницу, ет опа!

нади то помаже
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
5/1, 7,1 на броду звук - Које звучнике? скуивнер Звук, Спеакерс & МП3 плејери 1 17. јуна 2009 14:06
Пуцкетање звука из мог лаптоп говорника мду4950 Звук, Спеакерс & МП3 плејери 0 16. јуна 2009 01:52
Ново рачунар, старе звучнике, нема звука амилын Звук, Спеакерс & МП3 плејери 3 13 новембар 2007 10:27
Нема звука на звучницима Павла у Лондону Мултимедија и кодеци 1 21 октобар 2007 07:40
Ецхо Соунд Ин Мы Цомпутер Звучници Јосепх т Звук, Спеакерс & МП3 плејери 2 20 март 2007 06:55
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц