az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Donanımı > Ses, Speakers & MP3 Çalarlar

Register

Reply

Konu Araçları
Old 11 Şubat 2008, 13:22
Üye Grubu

Hey everyone,

Bir P35C-GS3R Mobo ile Vista 64 bit kullanıyorum ve Logitech 5,1 kurulum var. Ben iki ön hoparlör varsa, iki arka hoparlörler, merkez hoparlör ve alt. Ben ve ses sürücüleri kurduktan sonra tüm hoparlörlerin düzgün bir kurulum panelinde fonksiyon bu sürücüler ile birlikte. Beni Stereo, 5,1 ve 7,1 arasında seçim yapmanızı sağlar. Peki 5,1 Seçilmiş, var, ve bir ekrana kurulum görüntüler ve hoparlör tıklamak bunu test etmek. Tüm hoparlörlerin düzgün Tıklandığında, düzgün ve tüm işleyen anlam sesi çalmak.

Ben Windows Media Player veya oyun ya da herhangi bir şey, ses üzerinden sadece ön iki hoparlör çıkan müzik çalmaya ve Subwoofer deneyin. Ben WMP ayarları denedim, ancak bunun zaten 5,1's set to. Kontrol ayarları paneli de 5.1 'e ayarlanır. Can anyone help? Ben vb .. sürücüleri yeniden yüklemeyi denedim Ben sadece tüm hoparlörler bu uygulamalardan gelen çıkması için ses elde cant. Ayrıca, tıklayınca küçük pencere ve sonra ses kafa tıklayınız tepsisi simgesi ses, bu ön iki hoparlör, bir sorunun tanımlanmasına yardımcı olabilir düşündüm sadece bir ses çalar.

Teşekkürler.
Old 11 Şubat 2008, 20:16
Üye Grubu

Sadece bir güncelleme, ben tüm hoparlörler ise Warcraft 3 oyun ile oynamaya var, hiç ayarları ayarlamalar yapmak vermedi. Ancak hala BF2, ya da Windows Media Player veya konuyla ilgili başka bir şey ile oynamak değildir.
Old 12 Şubat 2008, 03:36
Yönetici Grubu

100% değil ama kaynak 5,1 olmalı, çoğu müzik sadece cephede ve alt tükenmek düşünüyorum.

5.1 DVD çalarken deneyin ve görmek eğer o inşaat.

Benim Sistemi: Hybr! D

İşlemci (ler):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Anakart:
HP nForce 560
RAM hafıza:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafik Kartı (ler):
Nvidia 7150M Onboard Entegre
Ses Kartı:
5,1 Onboard Entegre
Sabit Disk (ler):
250GB 5400RPM SATA300
Optik Sürücü (ler):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stok HP
Soğutma:
Stok HP
Ağ Bağlantısı / İnternet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Kablo
Monitör (ler):
17 "WXGA + HD Parlak Geniş ekran
İşletim Sistemi (ler):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 12 Şubat 2008, 04:27
Bağış Grubu

Sağ I bf2 ve diğer oyun yükler ile aynı sorun var. görünüşte vista/5.1 ses ile bir sorun / oyunlar

umut orada hizmet ile ilgili bazı ışık olabilir Sohbet yakında açıklaması için paketi.

size 5,1 ile wmp11 çalışma var?

Dave gibi bir DVD deneyin dedi, büyük olasılıkla çalışacaktır eğer bana aynı sorun var.

EDIT

Sadece bu WMP ile çalışmıyor ifade gerçekleştirmek

onu yeniden yükleme denedi? Sadece straws at gerçekten çekerek

Benim Sistemi: Benimki

İşlemci (ler):
AMD Athlon çift çekirdekli
Anakart:
winfast 6600
RAM hafıza:
3GB
Grafik Kartı (ler):
MSI 8600GT
Ses Kartı:
bazı ucuz DX9 5,1
Sabit Disk (ler):
Optik Sürücü (ler):
Case / PSU:
Soğutma:
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Monitör (ler):
Cibox 1440 x 900
İşletim Sistemi (ler):
Vista
Old 12 Şubat 2008, 07:31
Üye Grubu

XP 5 hoparlörlerinizden benim MP3 dosyaları neden ses çalmak değil, Vista? Bu mantıklı değil. Ben 5,1 (DVD mutlu Gilmore olarak) uzattı ve Windows Media Player açmaya çalıştım ve başka bir soruna yol açan ...

Çünkü uyumlu bir DVD kod çözücü bilgisayarınızda yüklü değilse, "Windows Media Player DVD oynatamazsınız."

Lanet etmek. Divx ya çalmayacaktır.

Düzenle:

Ben Winamp indirilebilir. Bu sadece iki hoparlör ile de oynuyor. : (
Old 12 Şubat 2008, 08:15
Bağış Grubu

ne ses kartı var?

ve XP ve Vista arasındaki fark, Vista SP1 YENİ yolundaki ile sabit olması için donanım ve yazılım sorunları umarım gidiyorsun bir sürü var.

Old 13 Şubat 2008, 15:08
Üye Grubu

Ben Teknede P35C HD Audio kullanıyorum.
Old 9 Mart 2008, 17:20
Üye Grubu

Ben de ve aynı sorun vardı sonra Google'lamaya, Sanırım AC3Filter kullanıyorum gerçekleştirilen ve 'için upscale' 5.1 Stereo bir özellik var

sadece 5,1 için AC3Filter yapılandırma sayfası, et Voila çıkış biçimini ayarlamak!

bu yardımcı olur umut
Reply

Register
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından