менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Звук, Виступаючі & MP3-плеєри

Register

Звук приходить тільки від 2 динаміків і SUB?

Reply

Різьба Інструменти
Old 11 лютого 2008, 13:22
Член групи

Default Звук приходить тільки від 2 динаміків і SUB?

Ей кожен,

Я біжу Vista 64 біти з P35C-GS3R Mobo, і Logitech 5.1 Setup. У мене є дві фронтальні колонки, дві тилові колонки, голова Центру та південь. Я встановив драйвера звуку, і всі виступаючі нормально функціонувати в налагодженні панелі включений з цими драйверами. Це дозволяє мені зробити вибір між стерео, 5.1 і 7.1. Ну, я маю 5,1 Закладки і відображає мої установки на екрані, і ви можете натиснути на промовця протестувати його. Всі оратори грати тон правильно, коли натиснута, тобто їх все функціонує нормально.

При спробі відтворення музики за допомогою програвача Windows Media, або ігри, або що завгодно, тільки звук виходить з передніх двох динаміків і сабвуфера. Я намагався коригування WMP налаштуваннями, проте він уже встановлений в 5.1. Установки в панелі управління, можна також встановити в положення 5.1. Чи можна допомогти? Я намагався переустановка драйверів т.д. .. Я просто ходяче отримати звук, щоб вийти з усіх виступаючих, коли воно надходить з додатків. Крім того, коли я натискаю на маленькі Windows Sound іконку в треї, а потім натисніть на тому Нове, вона грає звук тільки через два передні колонки, подумав, що може допомогти діагностувати проблему.

Спасибо.
Old 11 лютого 2008, 20:16
Член групи

Просто оновлення, я отримав його грати через всі виступали під час гри Warcraft 3, я не робив будь-яких налаштувань корективи. Однак воно досі не грати через BF2, або Windows Media Player, або що-небудь ще в цьому питанні.
Old 12 лютого 2008, 03:36
Адміністратор групи

Я не 100%, але я думаю, що джерело має бути 5,1, тому більшість музичних просто грати на фронтах і на південь.

Спробуйте відтворити DVD 5.1 і подивитися, чи працює він.

Моя система: Hybr! D

Процесор (и):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Материнська плата:
HP NForce 560
ОЗУ:
2GB DDR2 PC2-5300
Графічна карта (и):
Nvidia 7150M Бортові Комплексна
Звукова карта:
5.1 Бортові Комплексна
Жорсткий диск (и):
250GB 5400RPM SATA300
Оптичний привід (и):
18x CD / DVDRW-DL ATA
Діло / PSU:
Фондовий HP
Охолодження:
Фондовий HP
Мережі / Інтернет:
10/100 NIC / 10 Мб Віргінські Кабельні
Монітор (и):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Операційна система (и):
Windows 7 Ultimate 32bit
Old 12 лютого 2008, 04:27
Донор групи

Права я отримав таку ж проблему з Battlefield 2 і безліч інших ігор. мабуть своє питання з vista/5.1 звук / Ігри

сподіваючись, що їм може бути певне світло на це з пакетом оновлень вони швидке звільнення.

У вас є WMP11 працює з 5.1?

як Дейв говорить, спробуйте DVD, швидше за все, буде працювати, якщо тебе та ж проблема, як мені.

EDIT

просто зрозуміти, що ви заявили, воно не працює з WMP

Ви спробували поміняти його? просто потягнувши за соломинку дійсно

Моя система: Мій

Процесор (и):
AMD Athlon Dual Core
Материнська плата:
WinFast 6600
ОЗУ:
3gb
Графічна карта (и):
MSI 8600GT
Звукова карта:
Деякі дешевих DX9 5.1
Жорсткий диск (и):
Оптичний привід (и):
Діло / PSU:
Охолодження:
Мережі / Інтернет:
Монітор (и):
CiBox 1440 x 900
Операційна система (и):
Vista
Old 12 лютого 2008, 07:31
Член групи

Чому звук гру з мого MP3-файлів через усі 5 ораторів XP, а не Vista? Це не має сенсу. Я заглянув в 5,1 DVD (Happy Gilmore) і спробував відкрити в Windows Media Player і призвести до ще однією проблемою ...

"Windows Media Player не може відтворювати DVD, оскільки декодер DVD не встановлений на вашому комп'ютері".

Прокляття. Divx не буде грати його небудь.

Зміна:

Я завантажив Winamp. Він грає тільки через дві колонки також. : (
Old 12 лютого 2008, 08:15
Донор групи

що звукова карта у вас є?

, А різниця між XP і Vista є те, що Vista має безліч програмних і апаратних проблем, сподіваюся, буде фіксованою з Новим SP1 на своєму шляху.

Old 13 лютого 2008, 15:08
Член групи

Я використовую бортового P35C HD Audio.
Old 9 березня 2008, 17:20
Член групи

Я була така ж проблема теж, і після Googling, я зрозумів, я використовую AC3Filter, і воно має функцію на "висококласні" стерео до 5.1

просто встановити формат виведення до 5,1 на сторінці конфігурації AC3Filter, і вуаля!

сподіваємося, що вона допомагає
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
5.1, 7.1 на борту звук - Що ораторів? squivner Звук, Виступаючі & MP3-плеєри 1 17 червня 2009 14:06
Тріск від мого ноутбука ораторів mdw4950 Звук, Виступаючі & MP3-плеєри 0 16 червня 2009 01:52
Новий комп'ютер, старий ораторів, ні звуку amilyn Звук, Виступаючі & MP3-плеєри 3 13 листопада 2007 10:27
Ні звуку по ораторів Павла в Лондоні Мультимедіа & кодеки 1 21 жовтня 2007 07:40
Ехо Звук у "Мій комп'ютер" Виступаючі Йосип T Звук, Виступаючі & MP3-плеєри 2 20 березня 2007 06:55
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.