![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Ей кожен, Я біжу Vista 64 біти з P35C-GS3R Mobo, і Logitech 5.1 Setup. У мене є дві фронтальні колонки, дві тилові колонки, голова Центру та південь. Я встановив драйвера звуку, і всі виступаючі нормально функціонувати в налагодженні панелі включений з цими драйверами. Це дозволяє мені зробити вибір між стерео, 5.1 і 7.1. Ну, я маю 5,1 Закладки і відображає мої установки на екрані, і ви можете натиснути на промовця протестувати його. Всі оратори грати тон правильно, коли натиснута, тобто їх все функціонує нормально. При спробі відтворення музики за допомогою програвача Windows Media, або ігри, або що завгодно, тільки звук виходить з передніх двох динаміків і сабвуфера. Я намагався коригування WMP налаштуваннями, проте він уже встановлений в 5.1. Установки в панелі управління, можна також встановити в положення 5.1. Чи можна допомогти? Я намагався переустановка драйверів т.д. .. Я просто ходяче отримати звук, щоб вийти з усіх виступаючих, коли воно надходить з додатків. Крім того, коли я натискаю на маленькі Windows Sound іконку в треї, а потім натисніть на тому Нове, вона грає звук тільки через два передні колонки, подумав, що може допомогти діагностувати проблему. Спасибо. |
|
| |||
| |||
| Просто оновлення, я отримав його грати через всі виступали під час гри Warcraft 3, я не робив будь-яких налаштувань корективи. Однак воно досі не грати через BF2, або Windows Media Player, або що-небудь ще в цьому питанні. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я не 100%, але я думаю, що джерело має бути 5,1, тому більшість музичних просто грати на фронтах і на південь.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Права я отримав таку ж проблему з Battlefield 2 і безліч інших ігор. мабуть своє питання з vista/5.1 звук / Ігри сподіваючись, що їм може бути певне світло на це з пакетом оновлень вони швидке звільнення. У вас є WMP11 працює з 5.1? як Дейв говорить, спробуйте DVD, швидше за все, буде працювати, якщо тебе та ж проблема, як мені. EDIT просто зрозуміти, що ви заявили, воно не працює з WMP Ви спробували поміняти його? просто потягнувши за соломинку дійсно
Температура всередині цього яблучного пирога складає більше 1000 градусів. Якщо я притиснути його, струмінь розплавленого Apple Bramley буде Squirt Out. Може Ідіть, може піти моя. У будь-якому випадку, один з нас йде вниз!! Моя система: Мій
|
|
| |||
| |||
| Чому звук гру з мого MP3-файлів через усі 5 ораторів XP, а не Vista? Це не має сенсу. Я заглянув в 5,1 DVD (Happy Gilmore) і спробував відкрити в Windows Media Player і призвести до ще однією проблемою ... "Windows Media Player не може відтворювати DVD, оскільки декодер DVD не встановлений на вашому комп'ютері". Прокляття. Divx не буде грати його небудь. Зміна: Я завантажив Winamp. Він грає тільки через дві колонки також. : ( |
|
| |||
| |||
| що звукова карта у вас є? , А різниця між XP і Vista є те, що Vista має безліч програмних і апаратних проблем, сподіваюся, буде фіксованою з Новим SP1 на своєму шляху.
__________________ Температура всередині цього яблучного пирога складає більше 1000 градусів. Якщо я притиснути його, струмінь розплавленого Apple Bramley буде Squirt Out. Може Ідіть, може піти моя. У будь-якому випадку, один з нас йде вниз!! |
|
| |||
| |||
| Я використовую бортового P35C HD Audio. |
|
| |||
| |||
| Я була така ж проблема теж, і після Googling, я зрозумів, я використовую AC3Filter, і воно має функцію на "висококласні" стерео до 5.1 просто встановити формат виведення до 5,1 на сторінці конфігурації AC3Filter, і вуаля! сподіваємося, що вона допомагає |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| 5.1, 7.1 на борту звук - Що ораторів? | squivner | Звук, Виступаючі & MP3-плеєри | 1 | 17 червня 2009 14:06 |
| Тріск від мого ноутбука ораторів | mdw4950 | Звук, Виступаючі & MP3-плеєри | 0 | 16 червня 2009 01:52 |
| Новий комп'ютер, старий ораторів, ні звуку | amilyn | Звук, Виступаючі & MP3-плеєри | 3 | 13 листопада 2007 10:27 |
| Ні звуку по ораторів | Павла в Лондоні | Мультимедіа & кодеки | 1 | 21 жовтня 2007 07:40 |
| Ехо Звук у "Мій комп'ютер" Виступаючі | Йосип T | Звук, Виступаючі & MP3-плеєри | 2 | 20 березня 2007 06:55 |
| Різьба Інструменти | |
| |