![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Hi всеки, Аз имам проблем в моята звук, това е аналогово устройство Инк. Звук Макс го каза "Файлът smwdm.sys не е цифрово подписан, което означава, че той не е бил тестван с" Майкрософт "Windows Хардуер Качество Labs (WHQL). Може да бъде в състояние да получи WHQL logo'd драйвер от производителя на хардуера." звука не работи правилно, когато изпразните кошчето отнема известно време за добро да дойде, или дори да се опитате да отворите файл, и аз не знам как да се определи, че и аз имам най-новите карам на него и всеки път, когато формат ми PC то е същото. Има ли някакъв начин да се правят на водача и WHQL преминат или да го поправим и heres ми Dxdiag информация със снимка на моя звук водачът не е подписала |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Тя не трябва да мине, 99% от нещата не се мине.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| биха могли да бъдат свързани с хардуера, ако имаш всички нови драйвери какво Ви очила?
Температурата вътре в този ябълков пай е над 1000 градуса. Ако се мно-го, A струя от разтопен bramley Apple ще се струя. Може Иди си; да отидем моя. Така или иначе, един от нас е захождането! Моята система: Мина
|
|
| |||
| |||
| Цитат:
Що за очила? |