![]() |
|
| |||
| |||
| Γεια σε όλους Έχω ένα πρόβλημα στον ήχο μου, είναι Αναλογικές συσκευής συν ήχου Max είπε "Το αρχείο δεν είναι smwdm.sys ψηφιακή υπογραφή, κάτι που σημαίνει ότι δεν έχει ελεγχθεί από τη Microsoft Windows Hardware Quality Labs (WHQL). Μπορείτε να πάρετε μια logo'd WHQL οδηγού από τον κατασκευαστή του υλικού." ο ήχος δεν λειτουργεί σωστά όπως όταν το i άδειο κάδο ανακύκλωσης, ενώ χρειάζονται για την υγιή να έρθουν ή ακόμα προσπαθώ να ανοίξετε ένα αρχείο και δεν ξέρω πώς μπορεί να διορθωθεί αυτό, και έχω το πιο πρόσφατο δίσκο του και να i μορφή κάθε φορά τον υπολογιστή μου είναι η ίδια. Υπάρχει κάποιος τρόπος να μπορεί να κάνει ο οδηγός και να περάσει τα WHQL ή να το επισκευάσουμε heres Dxdiag μου και πληροφοριών με την εικόνα του ήχου οδηγός μου δεν υπέγραψε |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Δεν χρειάζεται να περάσουν, το 99% των πράγματα δεν περνά.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| θα μπορούσαν να σχετίζονται με το υλικό και αν έχεις όλους τους νέους οδηγούς Τι σας specs;
Η θερμοκρασία στο εσωτερικό αυτό η μηλόπιτα είναι πάνω από 1000 βαθμούς. Αν συμπίεση, ένα τζετ λυωμένου Bramley μήλο θα ράντισμα έξω. Μπορούσα να το δρόμο σας? Μπορεί να είναι δικό μου. Είτε έτσι είτε αλλιώς, ένας από εμάς θα είναι κάτω!! Το σύστημά μου: Ορυχείο
|
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
τι είδους specs; |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Πρόβλημα ήχου, PLEASE HELP | kannibleklown | Ήχος, Ηχεία & MP3 Players | 6 | 23 Αυγούστου 2009 14:06 |
| Ήχος πρόβλημα | minskiy | Ήχος, Ηχεία & MP3 Players | 20 | 17 Νοε 2008 08:56 |
| GigaPocket ήχος πρόβλημα | ashaiba | Γενικά Λογισμικό Chat | 0 | 10 Φεβ 2008 13:43 |
| Ένα άλλο πρόβλημα δεν ήχου, προσπάθησα όλα όσα μπορώ να σκεφτώ! | 8235helen | Ήχος, Ηχεία & MP3 Players | 4 | 19 Ιαν 2008 09:59 |
| Βοήθεια! Ήχος πρόβλημα. | JTWonderfish | Ήχος, Ηχεία & MP3 Players | 3 | 15 Δεκ. 2007 15:03 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |