![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Pozdrav svima Imam problem u mojoj zvuk, to Analog Device Inc Sound Max je rekao "The file smwdm.sys nije digitalno potpisan, što znači da nije bio testiran od strane Microsoft-a za Windows Hardware Quality Labs (WHQL). Vi svibanj moći dobiti WHQL logo'd vozač od proizvođača hardvera." zvuk ne radi ispravno, kada sam kao ispraznili koš za smeće koje je potrebno neko vrijeme da dođe do zvuka, pa čak i pokušate otvoriti datoteku, a ne znam kako to popraviti da, i imam najnoviji pogon i svaki put kad sam format moj PC to isto. Ima li bilo koji način ja mogu učiniti vozaču biti i WHQL pass i to popraviti i Heresu Dxdiag moje podatke sa slike moje sound driver nije potpisan |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| To ne treba da prođe, 99% stvari ne prolaze.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| mogu biti povezane hardvera ako imaš sve nove drivere što vaše naočale?
Temperatura unutar ovog jabuka pita je preko 1000 stupnjeva. Ako sam ga provući, a mlazom rastopljen bramley jabuka će mlaz vode vanjska strana. Mogao idite; mogao ići mina. Bilo kako bilo, jedan od nas ide dolje! My System: Moj
|
|
| |||
| |||
| Quote:
kakvu naočale? |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Sound Problem, HELP PLEASE | kannibleklown | Zvuk, Speakers & MP3 Playeri | 6 | 23 kolovoz 2009 14:06 |
| Sound problem | minskiy | Zvuk, Speakers & MP3 Playeri | 20 | 17. studeni 2008 08:56 |
| GigaPocket zvuk problem | ashaiba | Općenito Software Chat | 0 | 10. veljača 2008 13:43 |
| Još jedan zvuk ne problem, pokušao sam sve što se možete sjetiti! | 8235helen | Zvuk, Speakers & MP3 Playeri | 4 | 19 siječanj 2008 09:59 |
| Pomoć! Sound problem. | JTWonderfish | Zvuk, Speakers & MP3 Playeri | 3 | 15. prosinac 2007 15:03 |
| Thread Tools | |
| |