![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| szia mindenkinek Nekem van egy probléma az én hangot, hogy ez analóg eszköz Inc. Sound Max azt mondta "A smwdm.sys fájl nincs digitálisan aláírva, amely azt jelenti, hogy nem tesztelték Microsoft Windows Hardware Quality Labs (WHQL). Ön is kap egy WHQL driver logo'd a hardver gyártója. A hang nem működik, mint amikor üres a Lomtár vesz, míg a szilárd jönni, sőt megpróbálok megnyitni egy fájlt és nem tudom, hogyan kell rögzíteni, hogy az I. és a legújabb meghajtót, valamint Minden alkalommal, amikor a PC formátum ez ugyanaz. Van-e bármilyen módon tudom, hogy a vezető és a WHQL igazolvány vagy megjavítani Heres és én Dxdiag információ a képet én megbízható vezetőnek nem írták alá |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nem kell átadni, 99%-a dolog nem megy át.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| lehet hardver kapcsolatban, ha megvan az új vezetők Mi a szemüveg?
A hőmérséklet ebben a almás pite 1000 fok fölött van. Ha férjhez, egy sugárhajtású Olvasztott Bramley alma is spriccel ki. Lehet menni a módon lehet menni az enyém. Akárhogy is, az egyik nekünk mennek! My System: Enyém
|
|
| |||
| |||
| Idézet:
Milyen jellegű szemüveg? |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Sound Problem, please help | kannibleklown | Hang, Felszólaltak & MP3 lejátszók | 6 | Augusztus 23, 2009 14:06 |
| Hang probléma | minskiy | Hang, Felszólaltak & MP3 lejátszók | 20 | 17. november 2008 08:56 |
| GigaPocket hang probléma | ashaiba | General Chat szoftver | 0 | 10. február 2008 13:43 |
| Egy másik szempontból nem probléma, próbáltam mindent, azt hiszem! | 8235helen | Hang, Felszólaltak & MP3 lejátszók | 4 | 19. január 2008 09:59 |
| Segítség! Hang probléma. | JTWonderfish | Hang, Felszólaltak & MP3 lejátszók | 3 | 15. december 2007 15:03 |
| Téma eszközök | |
| |